Κάνε το nomakeup μόδα. Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Μπορείς να είσαι όμορφη άβαφη; Φυσικά και μπορείς και δεν έχεις ανάγκη κανένα make up για να καλύψει τις “ατέλειές” σου. Κάνε το #nomakeup μόδα και θα δεις τη διαφορά.


Γίνεται να είσαι όμορφη άβαφη και γι’ αυτό είμαστε σίγουρες. Η φυσική ομορφιά είναι ανεκτίμητη. Είναι η εικόνα που ξυπνάς το πρωί, έστω και με λίγο πρησμένα μάτια, που αγαπάς στον εαυτό σου και αγαπά και ο άλλος σε σένα.


Τι κι αν έχεις ένα σωρό διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς; Ήρθε η ώρα να τα βάλεις για λίγο στην άκρη και να ασχοληθείς πραγματικά με την ομορφιά και την επιδερμίδα σου. Πώς;

 

Μπορείς να είσαι όμορφη άβαφη; Για τσέκαρε!

 

Scrub, scrub, scrub

 

όμορφη άβαφη


To scrub είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να εξαφανίσεις τα νεκρά κύτταρα και να λάμψη το δέρμα σου φυσικά! Είναι σημαντικό να το κάνεις μια φορά την εβδομάδα, ώστε να καθαρίζεις το πρόσωπό σου απ΄τις τοξίνες ακόμα κι από το περιβάλλον που κάνουν το δέρμα σου θαμπό! Θα δεις μεγάλη διαφορά και το make-up θα περάσει σε δεύτερη, τρίτη μοίρα.

 

Αντηλιακό

 

Χειμώνα, Καλοκαίρι και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το επισημαίνουμε. Πρέπει να βάζεις αντηλιακό στο πρόσωπό σου ώστε να το προστατεύεις από τον ήλιο αλλά και για να το ενυδατώνεις. Αν έχεις καεί από τον ήλιο (επειδή δεν είχες βάλει αντηλιακό) μπορείς ακόμη να εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου, ώστε να απαλύνει την επιρροή, να είναι πιο μαλακό και φωτεινό.

 

Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου

 

όμορφη άβαφη


Έχεις κάνει ποτέ μασάζ στο πρόσωπό σου; Αν η απάντηση είναι “όχι”, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις. Τα οφέλη είναι πολλά καθώς βοηθά στη ροή του αίματος και αφήνει το δέρμα σου πιο λαμπερό και υγιές από ποτέ.
Υπάρχουν διάφορα μικρά “μηχανήματα” που μπορείς να χρησιμοποιήσεις γι’ αυτόν τον σκοπό, διαφορετικά μπορείς αν το κάνεις χρησιμοποιώντας απλώς τα χέρια σου και κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Δώσε βάση στα φρύδια σου

 

Σ’ ένα πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, τα φρύδια αναπόφευκτα γίνονται το κέντρο της προσοχής. Σχεδίασε τα φρύδια σου για το σχήμα του προσώπου σου. Αν χρειαστεί, χρωμάτισε τα φρύδια σου με βαφή (εμείς δεν είμαστε fan). Κατά την επιλογή του χρώματος, βεβαιώσου ότι ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου. Εάν δεν γεννήθηκες με χοντρά φρύδια, εφάρμοζε καθημερινά ένα μείγμα καστορέλαιο και βιταμίνης Α στα φρύδια σου. Μετά από μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσεις την εκπληκτική μεταμόρφωση των φρυδιών σου.

Προσοχή στη διατροφή

 

όμορφη άβαφη 


Μελέτες επιβεβαιώνουν την άμεση σύνδεση μεταξύ της κατάστασης του δέρματος σου και των τροφίμων που καταναλώνεις. Τα λιπαρά θαλάσσια ψάρια, φυτικά έλαια, σπόροι και ξηροί καρποί είναι από τα πιο σημαντικά τρόφιμα. Είναι πηγή λιπαρών οξέων, βιταμίνης Ε και καροτενίων, τα οποία αποτελούν τα κύρια όπλα στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν στο μενού σου επειδή είναι το κλειδί για την υγιή μικροχλωρίδα.









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου