Πόσο συχνά μπορείς να κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια;

 σπάνε τα νύχια

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει πάντα προσεγμένα κι όμορφα νύχια; Καμία. Σ΄όλες μας αρέσει να επισκεπτόμαστε τις αγαπημένες μας αισθητικούς, αλλά πόσο συχνά μπορείς πραγματικά να κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια;


Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για ημιμόνιμα αλλά και μόνιμα μανικιούρ στα νύχια, που έχουν μεγάλη διάρκεια και που κάνουμε σε επαγγελματικά σαλόνια. Επίσης, δεν αναφερόμαστε μόνο στο πόσο διαρκεί το χρώμα, αλλά στην υγεία των νυχιών που πάντα πρέπει να έχεις υπόψιν.


Σύμφωνα με έρευνες, το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ιδιαίτερα επιβλαβές μόνο στην περίπτωση που το κάνεις κάθε εβδομάδα. Σκέψου ότι για να κάνεις ένα τέτοιο μανικιούρ περιμένεις τουλάχιστον 10 λεπτά κάτω από την ειδική λάμπα για να στεγνώσουν τα νύχια σου.


Αυτή η λάμπα εκπέμπει ακτίνες UVA, που όλοι γνωρίζουμε ότι η υπερβολική έκθεση σ΄αυτή μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο του μελανώματος.


Πόσο συχνά μπορείς λοιπόν να κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια; Τουλάχιστον κάθε δεύτερη εβδομάδα και πριν επιλέξεις να κάνεις το επόμενο, καλό θα ήταν να αφήσεις τα νύχια σου να ξεκουραστούν για λίγο.


Μια extra συμβουλή που δίνουν οι ειδικοί είναι να αποφεύγεις να στεγνώνεις τα νύχια με τον στεγνωτήρα και να προτιμάς τον φυσικό τρόπο. Ακόμη αντί για ενυδατική κρέμα στα χέρια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερα μια αντηλιακή.



  




πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου