Οι «χρυσοί» κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις...για τις κάλτσες

Φυσικά και υπάρχουν «χρυσοί» κανόνες για τις κάλτσες καθώς θεωρούνται ένα πολύ σημαντικό “αξεσουάρ” και πρέπει να τις επιλέγεις με προσοχή, πριν βγεις από το σπίτι.

 

Το savoir vivre (λέμε τώρα…) και οι fashion bloggers σου αποκαλύπτουν τους κανόνες για τις κάλτσες που πρέπει να γνωρίζεις. Και φυσικά, ο νούμερο ένα κανόνας είναι ό,τι δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι αν δεν φοράς κάλτσες. Εκτός κι αν είναι Καλοκαίρι κι έχεις επιλέξει να φορέσεις πέδιλα…

Οι «χρυσοί» κανόνες για τις κάλτσες που πρέπει να γνωρίζεις

 

Εγκατέλειψε τις άσπρες κάλτσες

 

Εκτός κι αν θέλεις να πας γυμναστήριο ή να παίξεις ποδόσφαιρο, οι άσπρες κάλτσες δεν έχουν θέση στη ντουλάπα σου και στα πόδια σου. Εκτός κι αν έχεις ένα σύνολο total-white, οι άσπρες κάλτσες δεν ταιριάζουν με κανένα από τα ρούχα σου, κάνουν “μπαμ” από μακριά και δεν είναι καθόλου κομψές.

Επένδυσε στις «dress» κάλτσες

 

κανόνες για τις κάλτσες


Ποιες είναι αυτές; Είναι οι μακριές κάλτσες (κατά προτίμηση μαύρες), είναι υψηλότερης ποιότητας και σίγουρα πιο κομψές. Θα νιώθεις το πόδι σου πιο άνετο στο παπούτσι ενώ και να φανούν είναι chic!

Κάλτσες με πέδιλο

 

Προς όλους τους άνδρες και τις γυναίκες: Πότε μην φοράτε κάλτσες με πέδιλο, αυτό που συνήθως κάνουν δηλαδή οι τουρίστες στο Μοναστηράκι. Ό, τι κι αν σου λανσάρουν, όσο κι αν είναι στη μόδα, μην το κάνεις. Δεν είναι αισθητικά ωραίο και επιτέλους άφησε το πόδι σου να αναπνεύσει το Καλοκαίρι!

 

Μη φοράς κάλτσες στο κρεβάτι

 

κανόνες για τις κάλτσες
 
iStock

Αν και οι έρευνες έχουν δείξει πως αν φοράς κάλτσες ενώ κάνεις σεξ έρχεσαι πιο γρήγορα σε οργασμό, δεν είναι και το πιο cool που μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να περπατάς όλη μέρα στο σπίτι με τις κάλτσες και μετά να πηγαίνεις στο κρεβάτι για ύπνο. Μεταφέρεις ένα σωρό βακτήρια ενώ το πόδι σου πρέπει να “αναπνέει” για μερικές ώρες.

Πολύχρωμες κάλτσες

 

Μπορείς να φορέσεις τις ροζ, κίτρινες, κόκκινες και σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, κάλτσες με το απλό καθημερινό σου τζινάκι. Είναι in fashion.









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου