Τα χτενίσματα που είναι το big hit της Άνοιξης!

 
 Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και μαζί της και η διάθεσή μας. Ξυπνάμε και θέλουμε μια αλλαγή στα μαλλιά, στο μακιγιάζ και φυσικά στα ρούχα μας.  
Εμείς βρήκαμε τα χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη και μπορείς να κάνεις μόνη σου.

 

Ποια είναι τα χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη; Είδαμε πως το bob style (μετάφραση: το καρέ) είναι στη μόδα αλλά αν δεν θες να τα κόψεις ή να τα αλλάξεις χρώμα, τι μπορείς να κάνεις;
Τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας και συ πρέπει να τα φροντίζεις με το παραπάνω. Τώρα την Άνοιξη μπορείς να “παίξεις”, να πειραματιστείς!

Ποια είναι τα χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη;

 

Ψηλός κότσος


 χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη


Είναι σέξι, είναι κομψός είναι άνετος! Ναι, ο ψηλός κότσος είναι στη μόδα και μπορείς να κάνεις μια εντυπωσιακή αλογοουρά το βράδυ αλλά και ένα πιο ανέμελο πιάσιμο το πρωί!


Ξανθό πλατίνα


χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη


Jennifer Lawrence, Selena Gomez, Zoë Kravitz και πολλές άλλες έδωσαν θετική ψήφο σε αυτό το ξανθό. Αν δεν είσαι fan μπορείς να επιλέξεις ένα πιο “ήπιο” ξανθό ή να ανοίξεις λίγο το φυσικό σου χρώμα.


Αξεσουάρ στα μαλλιά


χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη


Τα αξεσουάρ στα μαλλιά μας γυρνάνε πίσω στη δεκαετία των 90s. Κορδέλες, κλιπ, λουλούδια μπορείς να τα βάλεις στα μαλλιά σου!


“Παιχνιδιάρικες” αφέλειες


χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη


Αν δεν έχεις αφέλειες, να κόψεις κι αν έχεις να “παίξεις”. Baby αφέλειες, πιο μακριές ή αφέλειες με χρώμα θα “παίξουν” πολύ. Think about it!


Μπούκλες “δαχτυλίδι”


χτενίσματα που είναι στη μόδα την Άνοιξη


Οι μπούκλες στα μαλλιά είναι στη μόδα. Αλλά αυτές οι μπούκλες- “δαχτυλίδι”. Αν τις έχεις από το φυσικό σου, να τις χαίρεσαι!









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου