Λαμπερό πρόσωπο μόνο με 4 κινήσεις!

Labero prosopo2

Είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις κούρα ομορφιάς! Άλλωστε ποια γυναίκα δεν αφιερώνει ένα τέταρτο με μισή ώρα στον εαυτό της για να περιποιηθεί και να ενυδατώσει το πρόσωπό της; 


 
Αν, λοιπόν, έχεις να βγεις το βράδυ και θέλεις να δείχνεις λαμπερή και ανανεωμένη, οι παρακάτω 4 κινήσεις θα σου δώσουν τη λύση!

  Labero prosopo3
 

Απολέπιση: Η απολέπιση είναι μία διαδικασία την οποία πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιείς τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει να απορροφηθεί καλύτερα η ενυδατική σου κρέμα. Εφάρμοσε ένα απολεπιστικό scrub μία φορά την εβδομάδα και σταδιακά θα δεις διαφορά.(Don’t: Μην κάνεις απολέπιση πολύ συχνά, καθώς η επιδερμίδα σου θα βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια).

  Labero prosopo4
 

Πιές πολύ νερό. Αν έχεις να βγεις το βράδυ, τότε πιες περίπου 2 λίτρα νερό, για να κρατήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη. Το νερό ξεπλένει τις τοξίνες και επιτρέπει στα κύτταρα σου να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.

  Labero prosopo5
 

Μάσκα ομορφιάς: Αν το πρόσωπό σου φαίνεται κουρασμένο, τότε μία μάσκα ομορφιά είναι αυτό που ζητάς. Η μάσκα ομορφιάς θα αναζωογονήσει το πρόσωπό σου το οποίο θα δείχνει πιο λαμπερό και φωτεινό. Φτιάξε μία μάσκα ομορφιάς μόνη σου ή προμηθεύσου μία από το πολυκατάστημα της γειτονιάς σου!

  Labero prosopo6
 

Προετοιμασία από το βράδυ. Μία καλή στρώση ενυδατικής κρέμας και της κρέμας ματιών θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου η οποία το πρωί θα είναι πιο λαμπερή και κυρίως δεν θα έχει ανάγκη από κρέμες και μεγάλη ποσότητα μακιγιάζ. Με λίγα λόγια αν θέλεις να είσαι λαμπερή σήμερα το βράδυ, τότε φρόντισε από το προηγούμενο βράδυ να προετοιμάσεις τη επιδερμίδα σου με τα σωστά προϊόντα!








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου