Κόκκινα Vampy super Μανικιούρ από την Essie!

Αποτέλεσμα εικόνας για essie red vampire nails 

Κόκκινα vampy μανικιούρ χρησιμοποιώντας σκοτεινά βαθυκόκκινα βερνίκια, με σκοπό να προσθέτουν αίγλη στα σύγχρονα αστικά look.



Δύο παραλλαγές ενός κόκκινου μανικιούρ με δραματική διάθεση, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση στο δικό σας στυλ. Συμπληρώνουν καθημερινά και extravagant look με απόλυτη επιτυχία. Ταιριάζουν με όλα τα μονόχρωμα, τα μεταλλιζέ και τα σκουρόχρωμα prints των ρούχων μας.


 Αποτέλεσμα εικόνας για essie red vampire nails Vampy3
 

Το πρώτο nail look είναι στις αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου επιδεικνύοντας μια νέα οπτική ενός σύγχρονου γαλλικού μανικιούρ. Αρχικά ξεκινήστε με μια προστατευτική βάση ( είναι πάντα απαραίτητη και κυρίως για τα σκουρόχρωμα βερνίκια ). Στη βάση του νυχιού απλώθηκε ένα σκούρο κόκκινο βερνίκι, στην vampy απόχρωση του δαμάσκηνου, και συγκεκριμένα το Bahama Mama της Essie. Δύο στρώσεις είναι αρκετές. Στην άκρη του νυχιού σχηματίστε τη γραμμή με ένα πολύ σκούρο μπλε μανό, σχεδόν μαύρο, εδώ χρησιμοποιήθηκε το Midnight Cami, της Essie. Τελειοποιήστε με μία στρώση top coat.


 Vampy2  Αποτέλεσμα εικόνας για essie red vampire nails


Ένα αιχμηρό γαλλικό μανικιούρ στις αποχρώσεις του κόκκινου κρασιού, από τον Wes Gordon. Αρχικά εφαρμόστηκε το Penny Talk, της Essie ( ένα μεταλλιζέ nude μανό ) και από πάνω μπήκε ένα μπορντό. Η γραμμή του γαλλικού δημιουργήθηκε από μια πολύ σκούρα δαμασκηνί απόχρωση μανό, στην προκειμένη το Wicke, Essie. Το μανικιούρ τελειοποιήθηκε από ένα ματ top coat.


 Vampy4










πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου