Πως να πετύχεις το σωστό look στο πρώτο ραντεβού!

Proto rantevou2
 
 Έχεις κανονίσει πρώτο ραντεβού με το αγόρι των ονείρων σου και το άγχος σου έχει χτυπήσει κόκκινο,
γιατί θέλεις να του αφήσεις την καλύτερη εντύπωση. 


Το πρωί μίλησες με την αδερφή σου, το απόγευμα με την κολλητή σου, σου είπαν πως να φτιάξεις τα μαλλιά σου, τι να φορέσεις και πως να βαφτείς, αλλά εσύ κάθεσαι ακόμα μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα και κοιτάς τα ρούχα σου με ύφος χάνου. Έχεις μπερδευτεί, έχεις απελπιστεί, όλα τα κομμάτια, σου φαίνονται χάλια και είσαι έτοιμη να τον πάρεις τηλέφωνο για να ακυρώσεις τη συνάντηση.


Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι νομίζεις και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαμογελάσεις και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας. Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου σε αυτό το ραντεβού και πάρε ιδέες για 5 διαφορετικά looks που θα τον ξετρελάνουν.

  Proto rantevou3
 

1. Φόρεσε μικρό μαύρο φόρεμα.
Μην διαλέξεις το πιο μικρό που έχεις, αλλά το πιο κομψό. Μην το παρακάνεις με το μήκος, ούτε με το ντεκολτέ. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ένα όμορφο κόσμημα και ένα μικρό τσαντάκι ώμου ή έναν φάκελο.


Proto rantevou4
 

2. Συνδύασε τζιν με t-shirt και σακάκι.
Με ένα τζιν παντελόνι πάντα νιώθεις άνετα. Φρόντισε μόνο να μην διαλέξεις ούτε το πιο στενό αλλά ούτε το πιο φαρδύ της γκαρνταρόμπας σου. Φόρεσέ το με ένα t-shirt που θα έχει prints ή μία έξυπνη λεζάντα και ένα μονόχρωμο σακάκι, αν δεν θες να δείχνει τόσο casual.


Proto rantevou5
 

3. Μία ολόσωμη φόρμα σου δίνει στιλ.
Είναι θηλυκή, αλλά παράλληλα κομψή και άνετη. Συνδύασε τη με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots και μία κλασική καμπαρντίνα.


Proto rantevou6
 

4. Διάλεξε δερμάτινη φούστα και λευκό πουκάμισο.
Θέλεις να προσθέσεις μία sexy πινελιά στο look σου. Μία δερμάτινη φούστα μέχρι το γόνατο συνδυάζεται πολύ σωστά με ένα λευκό πουκάμισο και τις μαύρες μπαλαρίνες σου.


Proto rantevou7
 

5. Φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι. Το μαύρο συνδυάζεται με τα περισσότερα tops ή πουκάμισα σου κι έτσι μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις έναν συνδυασμό που θα του αρέσει πολύ.


Επιπλέον, φρόντισε να μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ και το χτένισμά σου, αλλά ούτε με τα αξεσουάρ σου.








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου