Μυστικά για γερά και περιποιημένα νύχια!

5 Mistika2
 
Όσο ο χειμώνας πλησιάζει τόσο περισσότερο παρατηρείς τα νύχια σου να σπάνε και εκτός από αυτό να είναι θαμπά και κίτρινα;


Αν ναι, τότε είναι καιρός να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τη φροντίδα και την περιποίηση τους.
5 συμβουλές θα κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται πιο υγιή και πιο λαμπερά ακόμη και όταν είναι άβαφα.

  5 Mistika3
 

Πρόσεχε τα χημικά στα προϊόντα περιποίησης
Υπάρχουν στο φαρμακείο αλλά και σε πολυκαταστήματα, είναι φυτικά και δεν επιβαρύνουν τα νύχια σου με χημικά στοιχεία και δεν έχουν αυτή την έντονη μυρωδιά που βρίσκουμε σε πολλά μανό του εμπορίου.

  5 Mistika4
 

Κάνε μανικιούρ
Περιποιήσου τα νύχια σου μία φορά την εβδομάδα, είτε μόνη σου είτε σε κάποιο στούντιο. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις με ένα σωστό μανικιούρ, ώστε τα νύχια να έχουν το ίδιο σχήμα και τα πετσάκια να είναι τραβηγμένα πίσω.

  5 Mistika5
 

Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή
Τα νύχια είναι φτιαγμένα από… πρωτεΐνη, οπότε το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου. Κατανάλωσε άπαχα πουλερικά, ψάρι, μοσχάρι, χοιρινό, σπανάκι κι άλλα λαχανικά που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες.Ένα συμπλήρωμα βιοτίνης θα βοηθήσει σίγουρα στην ανάπτυξη κι ενδυνάμωση των νυχιών. Άλλωστε τα προϊόντα, τόσο η θεραπεία όσο και το βερνίκι, που περιέχουν βιοτίνη και εφαρμόζονται απευθείας στα νύχια, είναι πολύ βοηθητικά. Επίσης, η κατανάλωση νερού βοηθά τα πετσάκια να παραμείνουν ενυδατωμένα.

  5 Mistika6
 

Μην λιμάρεις τα νύχια μπρος πίσω
Το σχήμα των νυχιών αλλάζει συνεχώς σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Ωστόσο αν έχεις αδύναμα και θαμπά νύχια, σου προτείνουμε να υιοθετήσεις αυτό που σου πάει καλύτερα. Λίμαρε τα νύχια σου προς μία κατεύθυνση, δίνοντας προσοχή στις άκρες.

  5 Mistika7
 

Μην κόβεις τα πετσάκια
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και τα πετσάκια αποτελούν το τελείωμα – προορίζονται για να εμποδίζουν τα βακτήρια. Η καλύτερη λύση είναι να σπρώξεις τα πετσάκια πίσω χρησιμοποιώντας ένα προϊόν απολέπισης, χωρίς νερό.







πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου