Δείξτε νεότερες σε χρόνο ρεκόρ, με τα πιο φυσικά προϊόντα ομορφιάς!!


ΔΕΙΞΤΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ σε χρόνο ρεκόρ, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν μείνετε ικανοποιημένες,
με το αποτέλεσμα σε 20 ημέρες χρήσης. Και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά.


 


Δώστε ΤΕΛΟΣ σε ρύτιδες και χαλάρωση σε πρόσωπο και λαιμό.
Κάντε το καλύτερο δώρο στο δέρμα σας, με ορατά αποτελέσματα εντός 20 ημερών, με τον φυσικότερο τρόπο. Ότι δυνατότερο δοκιμάσατε σε αντιγήρανση.


 


Γνωστοποιημένα προϊόντα κατά cpnp . Με όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Φτιάξτε μόνη σας το πακέτο που σας ταιριάζει και κερδίστε την έκπτωση και τα δώρα που σας αναλογούν. Από ένα προϊόν μέχρι και ολόκληρο το σετ από τα 5 προϊόντα και κερδίστε έκπτωση από 25% -40%. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι εντός 20 ημερών με τα αποτελέσματα... 


 

 
Αποτελείται :
1) SERUM BLACK DIAMOND (Συσφικτικός-αντιγηραντικός ορός) με πέρλες μαργαριταριών, φυτικά βλαστοκύτταρα,ενεργά συστατικά,Q10 , κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικο,ενεργοποιητή κολλαγόνου και πολλά ακόμα ενεργά συστατικά!!!
2) ΚΑΘΑΡΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ (ορός σύσφιξης-λάμψης-αναδόμησης) ,χαμηλού μοριακού βάρους για μέγιστη απορρόφηση και συσφιξη όσο ποτέ σε πρόσωπο και λαιμό.
3) GOLD LIFTING CREAM 24 k (Η αντιρυτιδική 24ωρη κρεμα προσώπου που λατρέψατε ) με φύλλα χρυσου ,αντιγηράντικη κρέμα με ενσωματωμένο δείκτη Προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία spf 20 ώστε να είναι ιδανική για χρήση πρωί -βράδυ.
4) GOLD LIFTING CREAM 24k (αντιρυτιδική 24ωρη κρεμα ματιών) με φύλλα χρυσού, ειδικά βλαστοκύτταρα και αντιλιακή προστασία spf 20 ώστε να εφαρμόζεται πρωί βράδυ.
5) ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ για δημιουργία μάσκας καθαρισμού προσώπου απο σμίγμα,τόνωση του δέρματος.σύσφιξη,αποτέλεμα μίνι lifting,απορρόφηση της λιπαρότητας,σύσφιξη πόρων
Διαλέξτε την ιδάνικη για εσάς .


 


Πότε μία σειρά δεν είχε τόσα πολλά βλαστοκύτταρα και ενεργά συστατικά .
Επιλέξτε εσείς τα προιόντα που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και αφήστε σε εμάς το ΔΩΡΟ σας.
Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες με αποτελέσματα του σέτ αντιγήρανσης.


 ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.


 


Τηλέφωνα γραφείου-‎2104627646 , Τηλέφωνο υπεύθυνου επικοινωνίας-‎6988571061
Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-19.00
Παπανικολή 32-Κερατσίνι-1ος όροφος






πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου