Hairstyles που πρέπει να δοκιμάσεις στην επόμενη προπόνηση

 
 Είσαι στο γυμναστήριο, η προπόνηση έχει αρχίσει και η αλογοουρά ή το bun που είχες φτιάξει από το σπίτι χαλάνε.  
Τα μαλλιά σου βρίσκονται μπροστά από το πρόσωπο σου και εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να συνεχίσεις τις ασκήσεις ή να πιάσεις από την αρχή τα μαλλιά πάνω.

 

Φυσικά, δεν συζητάμε καθόλου το ενδεχόμενο να έχεις πάει για προπόνηση με τα μαλλιά κάτω. Απλά δεν γίνεται. Γι’ αυτό έχουμε νέες προτάσεις hairstyles για εσένα.


Αν έχεις κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια hairstyles για το γυμναστήριο, έχουμε βρει αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά την επόμενη φορά που θα πας.

 

Topknot

 

Είναι η κλασική επιλογή, απλά για να είσαι σίγουρη ότι τα μαλλιά σου θα διατηρηθούν στην ίδια θέση όταν τα πιάσεις πάνω τοποθέτησε δύο λαστιχάκια αντί για ένα. Μπορείς επίσης να κάνεις πρώτα μια πλεξούδα.


 

 

Πλεξούδες

 

Προτίμησε να τις ξεκινήσεις από τη ρίζα και αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις παντού τις πλεξούδες “boxer”, διάλεξε να κάνεις τις συγκεκριμένες που ξεκινούν ξεχωριστά αλλά καταλήγουν σε μία.


   

 

Αλογοουρά με πλεξούδα

 

Είναι σίγουρα πιο εύκολη επιλογή από την προηγούμενη, αφού το μόνο που θα χρειαστείς είναι δύο λαστιχάκια. Προτίμησε να πιάσεις την αλογοουρά χαμηλά για να μπορέσεις να κάνεις εύκολα και τις ασκήσεις που απαιτούν να είσαι ξαπλωμένη στο στρώμα.


 
 
 
 
 
 
πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου