Τα drones μπαίνουν στην πασαρέλα και “καταργούν” τα μοντέλα! (video)

 
Tα drones έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον τα βλέπουμε και στην πασαρέλα! Η Dolce and Gabbana καλωσορίζει τα drones στην πασαρέλα τα οποία μάλλον έρχονται για να αντικαταστήσουν τα μοντέλα!
 
 
Τα drones στην πασαρέλα είναι εντυπωσιακά, ορισμένες φορές φορές ακόμα πιο εντυπωσιακά κι απ’ τα μοντέλα!
Στο fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, η εταιρεία είχε μια ευχάριστη έκπληξη. Αντί να εμφανιστούν μοντέλα εμφανίστηκαν drones στην πασαρέλα τα οποία “κουβαλούσαν” εντυπωσιακές τσάντες.


drones στην πασαρέλα


Σ’ αυτό το πλαίσιο μάλιστα, ζητήθηκε απ’ το κοινό να απενεργοποιήσει το Wi-Fi των κινητών τηλεφώνων τους και όλα τα προσωπικά hot spots. Το show καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου 45 λεπτά και τώρα γνωρίζουμε το γιατί.


Περισσότερα από περίπου 7 drones “περπάτησαν” ή μάλλον πέταξαν στην πασαρέλα καθένα απ’ τα οποία μετέφερε και μια δερμάτινη τσάντα απ΄την πιο πρόσφατη συλλογή Fall/Winter 2018/2019 της εταιρείας. Φυσικά, μετά τα drones τα μοντέλα πήραν και πάλι θέση στην πασαρέλα για να αναδείξουν τα ρούχα της D&G.


drones στην πασαρέλα
drones στην πασαρέλα
drones στην πασαρέλα
drones στην πασαρέλα


«Η μόδα δεν είναι δουλειά, η μόδα είναι αφοσίωση…Ζεις, κοιμάσαι και τρως με τη μόδα, δεν σταματάς ποτέ να τη σκέφτεσαι και να την αγαπάς με όλη σου την καρδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο » δήλωσε ο Domenico Dolce.


drones στην πασαρέλα


Λέτε σε μερικά χρόνια να αντικατασταθούν πλήρως τα μοντέλα απ΄τα drones; Δύσκολο αλλά διόλου απίθανο!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου