Αποτέλεσμα εικόνας για Braided Space Buns

Το κουλ λουκ που γεννήθηκε στα 80’s έχει επιστρέψει για τα καλά και διαρκώς τραβάει την προσοχή μας,
κάθε φορά που το συναντάμε. 


 Σχετική εικόνα


Είναι μοντέρνο, νεανικό και επειδή είναι πολύ απλό στη δημιουργία του, αυτομάτως συγκαταλέγεται στα στυλ που πρέπει να δοκιμάσετε – ειδικά αν θέλετε ένα κουλ φρεσκάρισμα στην εμφάνιση σας.


 


Τo look Space Buns μπορεί να φορεθεί με αρκετές παραλλαγές: τα διπλά Buns μπορούν να τοποθετηθούν χαμηλά στο κεφάλι, ή σε ψηλά ύψη, ενώ μπορούν να διακοσμηθούν με αξεσουάρ, ή ακόμα και να εμπλουτιστούν με πλεξούδες. Στα παρακάτω βήματα τα Space Buns γίνονται με πλεξούδες, καθώς το στυλ είναι ιδιαίτερα μοντέρνο. Παράλληλα, μπορείτε να ορίσετε και το ύφος του λουκ, αν θα είναι sleek και περιποιημένο, ή επιτηδευμένα ατημέλητο. Δοκιμάστε το και να θυμάστε ότι φοριέται όλες τις ώρες!



 
  1. Ξεκινήστε με φρεσκολουσμένα μαλλιά. Πριν τα στεγνώσετε, ψεκάστε τα με ένα σπρέι mist για να τα κάνετε πιο απαλά και για να τα προετοιμάσετε για το styling. Είναι σημαντικό τα μαλλιά σας να είναι απόλυτα λεία, έτσι ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.
  2. Μόλις ξεκινήσετε το στέγνωμα, στεγνώστε τα μαλλιά σας στο 90%. Επικεντρωθείτε στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας, το οποίο πρέπει να είναι αψεγάδιαστο, καθώς στο πίσω μέρος θα βρίσκονται τα buns, δεν θα φαίνονται ιδιαίτερα.
  3. Στην συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας ακριβώς στην μέση σε δυο ίσα μέρη, στο σημείο που ξεκινάει το κέντρο στο κούτελο και συνεχίζει μέχρι πίσω στον λαιμό.
  4. Με τα δυο μέρη δημιουργείτε δυο αλογοουρές, οι οποίες πρέπει να βρίσκονται πίσω από τα αυτιά και το ύψος τους πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω από αυτά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τοποθετήσετε αλλού τα buns, τότε πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό σημείο. Στο συγκεκριμένο σημείο τα Buns θα βρίσκονται χαμηλά.
  5. Επόμενο βήμα είναι να πλέξετε τις πλεξούδες σε γαλλικές κοτσίδες. Στην συνέχεια ασφαλίστε τις άκρες με ένα λαστιχάκι.
  6. Τυλίξτε τις πλεξούδες σε κότσους και ασφαλίστε τις με τσιμπιδάκια, τα οποία ιδανικά θα είναι στο χρώμα των μαλλιών σας. Παίξτε με το σχήμα τους – μπορείτε να κάνετε τις πλεξούδες πιο αραιές, ή πιο σφιχτές.
  7. Τελευταίο βήμα είναι να ασφαλίσετε το λουκ σας. Ψεκάστε με μια λακ τους κότσους και είστε έτοιμες!

 Αποτέλεσμα εικόνας για Braided Space Buns









πηγη:myextension