Μαλλί και Έρωτας!!

 
Σίγουρα είσαι ενημερωμένη για το τι κούρεμα είναι κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου σου, ποιο μήκος μαλλιών ταιριάζει στο σωματότυπο σου, ποιά χρώματα να συνδυάσεις στα μαλλιά. 
 
  Όλα καλά ως εδώ, αλλά τί γίνεται όταν υπάρχει άλλος σκοπός; Τί γίνεται όταν θέλεις να είσαι sexy; Γίνεται να είσαι σεξοβόμβα και κομψή;  Η απάντηση είναι, όχι ! Είτε βλέποντας το με επαγγελματικό μάτι είτε με ανδρικό, γνώμη μου είναι ότι δε γίνεται κομψή και sexy. 


Εάν θέλεις τα μαλλιά σου να είναι sexy, οι κανόνες και τα πρέπει, αλλάζουν.Το sexy είναι λίγο βρώμικο, λίγο προκλητικό και κάνει «θόρυβο» . Τα sexy μαλλιά φωνάζουν «κοίταξέ με» .


Ας δούμε λοιπόν μερικά βασικά χαρακτηριστικά για να έχεις sexy μαλλιά.


 Σχετική εικόνα


Δώσε όγκο στα μαλλιά. Στην καθημερινότητα προσπαθείς να τιθασεύσεις τα ατίθασα μαλλιά, τα ισιώνεις για να πέσει ο όγκος και τα πιάνεις με διάφορους τρόπους ώστε να τα έχεις σε έλεγχο. Τώρα κάνε το αντίθετο. Δώσε αέρα και κίνηση στα μαλλιά σου, ειδικά εάν είναι σγουρά μη προσπαθήσεις να τα ρίξεις, αντιθέτως τόνισε τις μπούκλες σου, δώσε τους νεύρο και ασ’ τες να χορεύουν παιχνιδιάρικα με το περπάτημα σου.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλλί και Έρωτας
 

Ρίξε φράντζα στο πρόσωπο και κάνε τη χωρίστρα στο πλάι. Είναι πρακτικό να έχεις τραβηγμένα τα μαλλιά πίσω ή πιασμένα/πλεγμένα για να μη σου πέφτουν στο μέτωπο ή τα μάτια  και σε ενοχλούν. Όταν όμως θα είσαι sexy, τα μαλλιά θα στολίζουν το πρόσωπο. Το πιο κατάλληλο μέσο είναι μια χωρίστρα στο πλάι που θα ρίχνει και τη φράντζα σου αντίθετα. Ετσι θα δημιουργείς σκιάνσεις γύρω από το πρόσωπο και μια ασσυμετρία στη φόρμα των μαλλιών που είναι αναμφισβήτητα sexy. Η φράντζα φορεμένη με αυτό τον τρόπο κρύβει λίγο το βλέμμα κάνοντας το μυστηριώδες. Θυμήσου: η χωρίστρα στη μέση τις περισσότερες φορές δεν είναι sexy.


 Σχετική εικόνα


Τραβηξε πίσω τα μαλλιά. Πρόσεξε όμως τις λεπτομέρειες. Ίσιωσε καλά τα μαλλιά ώστε να γυαλίζουν, τράβηξε τα σφιχτά προς τα πίσω και πιάστα σε ψηλή αλογοουρά. Χρησιμοποίησε λακ για να μην πετάει τίποτα. Προτίμησε αυτό το look εάν έχεις σκούρο χρώμα στα μαλλιά σου. Το σκοτείνο χρώμα που λάμπει και η αυστηρότητα στο πιάσιμο σε dominatrix style θα σε κανουν hot !


 Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλλί και Έρωτας


Και φυσικά…χρώμα. Το χρώμα παντού είναι πομπός συναισθημάτων. Ακόμα περισσότερο στα μαλλιά, το χρώμα είναι η βάση του χαρακτήρα που θα έχει ένα look. Οι ντίβες του παρελθόντος είχαν όλες εντονα χρώματα. Χάλκινα, κατάξανθα, κόκκινα της φωτιάς. Προτίμησέ τα και η μισή δουλειά θα έχει γίνει. Γίνε μία εκτυφλωτική ξανθιά ή μια φλογερή κοκκινομάλλα. Δώσε έμφαση στην υγεία των μαλλιών ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο από τη ρίζα ως την άκρη.


Τώρα ξέρεις τι χρειάζεται για να να έχεις sexy μαλλιά , δοκίμασε τα παραπάνω tips και κάνε τα κεφάλια να γυρίσουν, τα μεν γυναικεία από ζήλια τα δε ανδρικά από…;











πηγη:epaggelmagynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου