Όσα θες να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου!

πριν βάψεις τα μαλλιά σου 

Πριν βάψεις τα μαλλιά σου και πριν πάρεις αυτή τη μεγάλη απόφαση πρέπει να γνωρίζεις μερικά πραγματάκια. Είτε βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου, είτε σε κομμωτήριο μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις γιατί μιλάμε για τα μαλλιά σου.

 

Πριν βάψεις τα μαλλιά σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν υπάρχει επιστροφή και σίγουρα δεν θες να χαλάσεις τα ωραία σου μαλλάκια.

Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέξεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου;

 

Αναγνώρισε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου

 

Πρέπει να έχεις επίγνωση για το ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, πριν αποφασίσεις να τα βάψεις! Κι όταν αποφασίσεις να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, να είσαι ρεαλιστικός. Δεν μπορείς να αλλάξεις δραστικά το χρώμα των μαλλιών σου σε μια νύχτα.
Όσο πιο έντονη είναι η αλλαγή, τόσο πιο απογοητευτικό θα είναι το αποτέλεσμά σου. Βήμα, βήμα τη σειρά.

Αγόρασε περισσότερα από όσα έχεις ανάγκη

 

Τι εννοούμε με αυτό; Αν βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου, ανάλογα με το μήκος και το πάχος τους, καλύτερα να πάρεις περισσότερη βαφή απ’ όση νομίζεις πως έχεις ανάγκη! Καλύτερα να περισσέψει απ’ το να μην σου φτάσει!

Το χρώμα να είναι μια απόχρωση πιο ανοιχτή

 

Η βαφή σου να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή από αυτό που θέλεις να κάνεις. Η βαφή των μαλλιών βγαίνει πάντα πιο σκούρα από αυτό που πραγματικά φαίνεται. Γι΄αυτό και πρέπει να αγοράσετε μια με δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το επιθυμητό χρώμα.

 

Μην κάνεις ντους!

 

Κι όμως! Τα φυσικά έλαια του κρανίου, μπορούν από μόνα τους να βοηθήσουν ώστε να αποφύγεις τον ερεθισμό. Μετάφραση: Τα “βρώμικα” μαλλιά είναι ιδανικά για βαφή! Είναι πιο εύκολο να “πιάσει” το χρώμα και να χωρίσεις τα μαλλιά σου για να τα βάψεις μόνη σου. Αν έχεις σκοπό, λοιπόν, να βάψεις τα μαλλιά σου, μην τα λούσεις πριν!
Κάθισε μπροστά στον καθρέφτη, πάρε τα πινέλα σου, τη χτένα σου και πιάσε δουλειά!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου