Τα 90s μικροσκοπικά γυαλιά που οι celebrities έφεραν πίσω στη μόδα!

Οι αδερφές Hadids, η Jenner, η Rihanna είναι μερικές απ’ τις celebrities που φοράνε αυτά τα 90s μικροσκοπικά γυαλιά Matrix κι εμάς μας μπαίνουν δεύτερες -και τρίτες- σκέψεις.

 

Πολλοί τα μισούν κι άλλοι τα έχουν αγαπήσει. Αυτά τα 90s μικροσκοπικά γυαλιά είναι η τελευταία λέξη της μόδας, σ’αρέσουν δεν σ’ αρέσουν. Είναι μαύρα, είναι minimal, έχουν γεωμετρικό σκελετό και είναι ιδανικά για street style.


Φυσικά, αυτά τα κινηματογραφικά γυαλιά μπορείς να τα βρεις σε κόκκινο αλλά και σε άσπρο. Αλλά εμείς προτιμάμε το μαύρο. Αν θέλεις βέβαια, κάτι πιο εκκεντρικό τότε αυτά τα γυαλιά είναι ότι πρέπει.


Και είναι unisex. Μπορούν να τα φορέσουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες της παρέας. Από άνδρες τα έχουμε δει στον Zayn Malik αλλά και στον Kanye West.


Είναι ιδιαίτερα, έχουν είπαμε κάτι θεατρικό και συνδυάζονται ιδανικά με ένα street style. Τουλάχιστον, έτσι το συνδυάζουμε οι celebrities που αποφάσισαν να το επαναφέρουν στη μόδα.


Τώρα το κατά πόσο ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ακόμα κι αν τα μισείς…πρέπει να τα φορέσεις για να δεις αν σου ταιριάζουν κι αν σου αρέσουν. Πάντως, έχουμε μια αίσθηση πως ταιριάζουν περισσότερο σε πρόσωπα με γωνίες αλλά και σε στρογγυλά πρόσωπα καθώς είναι από μόνα τους τετραγωνισμένα.


Ας δούμε, πως φοράνε οι celebrities τα 90s μικροσκοπικά γυαλιά και ίσως αλλάξεις γνώμη γι’ αυτά. Μπορείς να εμπνευστείς κι αν δεν σου αρέσουν αυτά καθ’ αυτά τότε μπορείς να επιλέξεις ένα παραπλήσιο.


Gigi Hadid



Kendall Jenner



Kourtney Kardashian

 
Rihanna



Millie Bobby Brown

 
Zayn Malik



Bella Hadid



Beyoncé

 


  
 
 
πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου