5 Συμβουλές περιποίησης για άντρες με μικρό κεφάλι!

 sumvoules stul antres

Η ρουτίνα περιποίησης είναι σαν να προσπαθείς να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Το θέμα είναι ότι αν κάνεις ένα λάθος συνδυασμό
στα ρούχα σου, μπορείς να τα αλλάξεις εκείνη τη στιγμή. Όπως και να’χει στο τέλος της μέρας θα το έχεις βγάλει έτσι κι αλλιώς. 


Αν όμως κάνεις λάθος στο κούρεμα ή το ξύρισμα, τότε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον κουρέα.


Το μυστικό περιποίησης του προσώπου σου, είναι να προσπαθείς να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο αυτό που είναι ωραίο επάνω σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ενός στρογγυλού, πιο ισορροπημένου κεφαλιού με περισσότερες γωνίες και πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά. 


Σου έχω 5 συμβουλές για να φτιάξεις το στυλ που χρειάζεσαι.
 

Μικρό μέτωπο

 

tips antres


Αν έχεις μικρό μέτωπο, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις υψηλότερη γραμμή μαλλιών. Αυτό θα το πετύχεις με το κούρεμα. Όσο πιο κοντά έχεις κουρεμένα τα μαλλιά σου, τόσο πιο έντονη γίνεται η ψευδαίσθηση αυτή. Αν θέλεις να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, ξύρισε το κεφάλι σου εντελώς.


Στενό πρόσωπο

 

sumvoules antres


Οι άντρες με ορθογώνια ή μακρόστενο σχήμα προσώπου πρέπει να το εξισορροπήσουν που προσθέτει πλάτος στις πλευρές του κεφαλιού. Καλό θα ήταν η κορυφή να διατηρηθεί σε σχετικά χαμηλό επίπεδο. Μείνε μακριά από πολύ κοντά κουρέματα και θαμνώδη γένια καθώς θα τονίσουν το μήκος του προσώπου σου.

 

Λεπτοκαμωμένη μύτη

 

peripoiisi antres


Εδώ το θέμα δεν είναι ότι η μύτη σου είναι άσχημη. Το πρόβλημα είναι ότι μια τέτοια μύτη για πήγαινε περισσότερο σε μια κοπέλα παρά σε έναν άντρα. Δυστυχώς για να καταφέρεις να φτιάξεις ένα λίγο πιο αρρενωπό πρόσωπο πρέπει να χρησιμοποιήσεις σκιά όπως και μια κοπέλα. Αν είσαι αρκετά γενναίος για να το κάνεις, χρησιμοποίησε το προϊόν για να σκιάσεις γύρω από τις πλευρές της μύτης για να φανεί μεγαλύτερη.

Αδύνατο πηγούνι και σαγόνι

 

sumvoules stul antres


Αν το πηγούνι και το σαγόνι σου είναι κάπως αδύνατο τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις γένια. Αυτό θα προσθέσει στο πρόσωπό σου τον όγκο που χρειάζεται. Θα σε κάνει να δείχνεις πιο αρρενωπός αλλά μην το παρακάνεις με το πάχος. Κάνε το μούσι σου τόσο μεγάλο όσο χρειάζεται για να δείχνει ομοιόμορφο με το πρόσωπό σου.

Αυτιά

tips stul antres


Επειδή δεν επιλέγουμε για το πως θα γεννηθούμε, υπάρχουν κάποια πράγματα πάνω μας που μας ενοχλούν μερικές φορές. Αν θεωρείς ότι τα αυτιά σου είναι το αδύναμο σημείο σου τότε μπορείς να κάνεις ένα πιο μακρύ χτένισμα για να κρύψεις αυτό που δεν θέλεις να φαίνεται. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα πολύ μεγάλο σε μήκος, αρκεί να καλύπτει το σημείο που δεν θέλεις να φαίνεται.









πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου