Αναβάθμισε το ανδρικό στυλ σου με αυτές τις 5 συμβουλές!

anabathmise to andriko styl sou

Μπορείς εύκολα και γρήγορα να αναβαθμίσεις το ανδρικό στυλ σου, επιλέγοντας τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ
που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου. 


Θα σου δείξω μέσα από 5 απλές συμβουλές, τι να αλλάξεις για να ανανεωθείς δραστικά και με εντυπωσιακό τρόπο.


Το ανδρικό ντύσιμο, διαθέτει πολλά κομμάτια κλειδιά τα οποία μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις και με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τους τρόπους με τους οποίους θα αναβαθμίσεις το στυλ σου χαρίζοντας σου τη γοητευτική εικόνα που πάντα ήθελες.

Τι να επιλέξεις για να αναβαθμίσεις το ανδρικό στυλ σου!


1) Προτίμησε λιγότερα ξέφτια σε τζιν

 

antras me skismeno tzin


Τα ξέφτια στα τζιν παντελόνια χαρίζουν νεανικό στυλ και look, αλλά να θέλεις ένα πιο σικ και κομψό ντύσιμο για εσένα καλύτερα να επιλέξεις ζεστά χρώματα του μπλε και του μαύρου και να αποφύγεις έντονα ξέφτια και σκισίματα. Ένα κομψό τζιν μπορεί άνετα να φορεθεί με ένα απλό μπλουζάκι και τα αθλητικά σου αλλά μπορεί εξίσου άψογα να συνδυαστεί με ένα σακάκι και τα πιο καλά σου παπούτσια. Είναι ένα από τα κομμάτια που θα γίνει από τα αγαπημένα σου και θα φοριέται κάθε εποχή.

 

2) Φόρεσε έντονα χρώματα

 

antras me portokali mplouzaki


Ένα πράσινο κυπαρισσί, ένα ζεστό πορτοκαλί, ή ένα έντονο μπορντό, μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει το ντύσιμό σου με τον πιο όμορφο τρόπο. Καλά είναι τα μαύρα και τα μπλε, αλλά μην απορρίπτεις και τα άλλα χρώματα γιατί μπορεί να σε αναδεικνύουν πολύ πιο καλά και να προσδίδουν ένα γοητευτικό και άψογο look. 

3) Μην επικεντρώνεσαι στα επίσημα ρούχα για μια έξοδο

 

antras me tzin kai sakaki


Μπορεί με τα επίσημα ρούχα να νιώθεις ότι μοιάζεις περισσότερο καλοντυμένος, αλλά θα δεις πως και με ένα απλό μπλουζάκι και ένα τζιν ή καμπαρντινέ παντελόνι μπορείς να μεταμορφώσεις το look σου και να είσαι το ίδιο ή και περισσότερο κομψός. Πρόσθεσε ένα μοντέρνο τζάκετ και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις την καλή σου με την άνεση και την αυτοπεποίθηση σου.

4) Φόρεσε αξεσουάρ ρούχων

 

antras me lauro foulari


Τα ανδρικά αξεσουάρ ρούχων, όπως τα κασκόλ, τα μαντήλια και τα καπέλα μπορούν να μεταμορφώσουν το στυλ σου και να του δώσουν μια φινετσάτη χροιά. Φόρεσε ένα κασκόλ ρίχνοντας απλά πάνω από τους ώμους και δες πως θα σε δείχνει πιο κομψό και σικάτο. Τα καπέλα προσδίδουν ένα πιο μοντέρνο ύφος ενώ με τα μαντήλια θα σου χαρίσουν από τη ζωντάνια τους, με τα έντονα χρώματα και σχέδια που διαθέτουν.

5) Δώσε προσοχή στους συνδυασμούς χρωμάτων

 

antras me palto kai tzin


Όταν συνδυάζεις χρώματα μπλούζας και παντελονιού δώσε βάση στη χρωματική παλέτα συνδυάζοντας τα αρμονικά Τα παλ χρώματα συνδυάζονται καλύτερα με παρόμοιες αποχρώσεις και τα έντονα χρώματα με πιο ζωντανές αποχρώσεις. Μην παραφορτώνεις ένα outfit με πολλούς διαφορετικούς τόνους, γιατί θα μοιάζει ασύγχρονο και «φτωχό».


Τα ανδρικό στυλ μπορεί εύκολα να ανανεωθεί με αυτές τις πέντε απλές συμβουλές. Μην υπερβάλλεις στους χρωματικούς συνδυασμούς και στα υφάσματα που επιλέγεις για να έχεις πάντα ένα αρμονικό look. Ακόμη, προσπάθησε να προσθέσεις μερικά αξεσουάρ ρούχων για να είσαι πάντα κομψός και καλοντυμένος.










πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου