Οι νέες τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2018!

Σχετική εικόνα

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου φέτος είναι ιδιαίτερα μοντέρνα με λιτές γραμμές και έγχρωμους φακούς.
Ειδικά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018, η μόδα προστάζει φωτεινά χρώματα στους φακούς και δίχρωμος ή ξύλινος σκελετός.


Αφού επιλέξεις το στυλ των γυαλιών που επιθυμείς να αποκτήσεις, δοκίμασε πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και αναδεικνύει την προσωπικότητά σου. Πάμε να δούμε τα trends για φέτος στα ανδρικά γυαλιά ηλίου.

Ξύλινος σκελετός-μαύρος φακός

 

kafe xilina andrika gyalia hliou
             xilina andrika gyalia hliou


Τα ξύλο στα γυαλιά ηλίου, αποκτάει μεγαλύτερο φανατικό κοινό χρόνο με το χρόνο και το καθιστά ένα πολύ όμορφο και κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Πράσινος φακός-έγχρωμος σκελετός

 

mple xilina andrika gyalia hliou
prasina andrika gyalia hliou


Το πράσινο χρώμα είναι πολύ ζωντανό και μοντέρνο και σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις σε κάθε σου έξοδο. Προτίμησε τα για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2018 και σίγουρα η επιλογή αυτή θα σε αποζημιώσει με το υπέροχο στυλ που θα σου προσδώσει.

 

Μπλε φακός και σκελετός

 

ble andrika gyalia hliou
mple andrika gyalia hliou 


Το μπλε χρώμα στα γυαλιά, είναι διαχρονικό και προτιμάται κυρίως από τις νέες ηλικίες. Φόρεσε τα είτε στη θάλασσα, είτε στις εξόδους σου και εντυπωσίασε με το μοντέρνο αυτό look.

Πράσινος φακός – ασημί σκελετός

 

prasina me asimi andrika gyalia hliou
prasino andriko gyali hliou 


Ένας από τους πιο κομψούς συνδυασμούς στα ανδρικά γυαλιά ηλίου, είναι ο ασημί σκελετός με τον πράσινο φακό. Θα σου χαρίσει γοητευτικό στυλ που θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου. 

Ξύλινος σκελετός – έγχρωμος φακός

 

xilina mple andrika gyalia hliou
ksilina andrika gyalia hliou


Το ξύλινα γυαλιά ηλίου με έγχρωμο φακό, είναι από τις νέες τάσεις που οι νέοι λατρεύουν. Προτίμησε τα σε ένα ζεστό μπλε χρώμα ή πράσινο που είναι οι αγαπημένες φετινές τάσεις στους φακούς.

 

Στρογγυλεμένοι έγχρωμοι φακοί

 

andrika gyalia hliou strogila
stroggilemena andrika gyalia hliou


Τα στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και αναδεικνύουν ιδιαίτερα το ανδρικό στυλ και ντύσιμο, αφού είναι φινετσάτα και κομψά.

 

Χρυσός σκελετός

 

xrysa andrika gyalia hliou
xrisa andrika gyalia hliou


Ο χρυσός σκελετός στα ανδρικά γυαλιά ηλίου, είναι ιδιαίτερα σικάτα και αποπνέουν γοητεία. Προτίμησε τα με ένα ζεστό καφέ φακό και χάρισε στο στυλ σου ένα μοναδικό κομμάτι που θα σε συντροφεύει επάξια στην καθημερινότητά σου αλλά και σε πιο επίσημες εξόδους.


Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2018, είναι εξαιρετικά όμορφα, κομψά αλλά και διαχρονικά. Οι φακοί για φέτος είναι κυρίως έγχρωμοι και ο σκελετός μοντέρνος και ιδιαίτερος. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και σίγουρα θα είσαι εξαιρετικά φινετσάτος και γοητευτικός.







  



πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου