10 σχέδια για παιχνιδιάρικα πουά νύχια που θα αγαπήσετε

πουά nails
 
Έχετε βαρεθεί τις ρίγες, τα αστεράκια και τις καρδούλες στα νύχια σας; Αν πάντα ήσασταν φαν των polka dot μοτίβων
πρέπει να δοκιμάσετε τα πουά nails! 


Τα σχέδια στα πουά nails είναι πάρα πολλά και όλα είναι παιχνιδιάρικα και πολύ πολύ εντυπωσιακά! Από λίγες μικρές βουλίτσες μέχρι πουά σχέδια σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, τα πουά nails art είναι τα ιδανικά για σας! Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερα σταθερό χέρι για να τα πετύχετε, οπότε αξίζει να τα δοκιμάσετε μόνες σας. 


Εμείς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο όμορφες επιλογές σε πουά nails art!

#1

  πουά nails

Τρία δάχτυλα και total polka dot σχέδιο και δύο με διακριτικές ασορτί βουλίτσες, δημιουργούν μια όμορφη ανοιξιάτικη πρόταση. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει άσπρο βερνίκι ως βάση αλλά μπορείτε πάνω του να δημιουργήσετε βουλίτσες με 3 διαφορετικά χρώματα της αρεσκείας σας.

#2

 

 πουά nails

Θα χρειαστείτε ένα μπεζ βερνίκι για τη βάση και πορτοκαλί και μπλε βερνίκια για τα σχέδια!Από τη μέση του νυχιού και προς την άκρη του δημιουργείστε βούλες, οι οποίες όσο πλησιάζετε προς την άκρη κάθε νυχιού μεγαλώνουν και πληθαίνουν!

#3

 

 πουά nails

Girly πουά nails αλλά με ροκ πινελιά! Οι βουλίτσες σε αυτό το σχέδιο χωρίζονται σε τρεις στήλες, όπου η μεσαία έχει τις μεγαλύτερες βουλίτσες και οι ακριανές τις μικρότερες.

 

#4

 

 πουά nails

Η διακριτική εκδοχή του πουα nail art έρχεται στο πιο όμορφο σχέδιο! Η σκούρα βάση γίνεται ο καμβάς για τις πιο παιχνιδιάρικες βουλίτσες, αλλά κρατήστε ένα μέτρο στον αριθμό τους για μίνιμαλ αποτέλεσμα!

#5

 

 πουά nails

Αυτό το πουά σχέδιο μας αρέσει πολύ, τόσο για τη μετάλικ πινελιά του όσο και για το γεγονός ότι οι βουλίτσες έχουν μικρό αλλά ακαθόριστο μέγεθος άρα είναι πολύ εύκολο να τις δημιουργήσετε μόνες σας, σε ένα DIY manicure στο σπίτι, γιατί τα λάθη συγχωρούνται!

#6

 

 πουά nails

Γκρι βάση με πουά σχέδια και λουλούδια! Τι ποιο όμορφο από το να υποδεχθείτε την άνοιξη με αυτό το μανικιούρ! Συνδυάζει όμορφα και διακριτικά τα πουά και τα φλοράλ μοτίβα σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

#7

 

 πουά nails

Η pop art έρχεται στα άκρα σας. Το μπλε ηλεκτρίκ βερνίκι σε συνδυασμό με το πορτοκαλί και το κίτρινο χρώμα δημιουργούν ένα πουά μανικιούρ που δεν θα περάσει απαρατήρητο!

 

#8

 

 πουά nails

Το κλασικό πουά σχέδιο στα νύχια, με μικρές βούλες στο κλασικό pattern. Η αντίθεση του ροζ και του μαύρου είναι ιδανική για κάθε εποχή και στυλ. Ταιριάζει τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια!

 

#9

 

 πουά nails

Μια πρόταση για τα άκρα σας που συνδυάζει ριγέ και πουά μοτίβα, για εσάς που βαριέστε τη μονοτονία! Το ασπρόμαυρο ως χρωματική επιλογή δίνει μεγαλύτερη κομψότητα σε αυτό το mix and match nails art!

#10

 

 πουά nails

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου ενώνονται σε ένα υπέροχοgirly πουά μανικιούρ με λευκή βάση. Αποτελεί φοβερή επιλογή για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μανικιούρ!











πηγη:lamode


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου