Ποιο είναι το σωστό κραγιόν, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου; Κάντο όπως οι stars…

Αποτέλεσμα εικόνας για blonde brunette redhead
 
Οι πωλήσεις των κραγιόν και πιο συγκεκριμένα των κόκκινων ή των σκούρων, σε περιόδους κρίσης αυξάνονται κατακόρυφα!  
Επέλεξε την ιδανική απόχρωση ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου. Το ρεβεγιόν της Παραμονής Πρωτοχρονιάς επιβάλλει bold lips.


Tip:Πριν χρησιμοποιήσεις το κραγιόν μην ξεχάσεις την ενυδάτωση των χειλιών σου


Κοκκινομάλλες


Η ιδανική απόχρωση κυμαίνεται σε σκούρες αποχρώσεις του μωβ και του κόκκινου. Η Emma Stone ως εναλλακτική κοκκινομάλλα αναδεικνύει τα χείλη της με το σωστό χρώμα. Προσπάθησε το κραγιόν που θα επιλέξεις να μην έχει περλέ υφή για να μην μοιάζεις με την τελευταία εναπομείναντα των 80’ς.


Η Emma Stone με κόκκινο κραγιόν


Μελαχρινές


Η Eva Mendes ως sexy μελαχρινή ξέρει πολύ καλά πώς να τραβάει την προσοχή στα χείλη της. Το κοραλλοκόκκινο είναι η απόχρωση της καστανής ακόμα και το χειμώνα. Προτίμησε μια ενδιάμεση υφή η οποία θα ενυδατώνει αλλά δεν θα έχει glossy αποτέλεσμα.


Η Eva Mendes με κόκκινο κραγιόν


Καστανές


Τα χείλη σου μπορούν να έχουν το χρώμα του κόκκινου κρασιού και να έχεις μια από τις πιο chic εμφανίσεις σου. Η Leighton Meester σου αποδεικνύει πόσο όμορφη μπορείς να είσαι με μια μπορντό glossy απόχρωση στα χείλη σου. Προτίμησε ένα πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας.


Η Leighton Meester με κόκκινο κραγιόν


Ξανθιές


Το εντυπωσιακό χρώμα μαλλιών σου επιβάλλουν ματ υφή και καθαρή απόχρωση του κόκκινου. Φλογερό αποτέλεσμα όπως η Taylor Swift, η τέλεια επιλογή για το ρεβεγιόν. Συνόδεψε το μόνο με μάσκαρα.


Η Taylor Swift με κόκκινο κραγιόν










πηγη:fthis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου