Nails art για την πρωτοχρονιά σας!

Nails art gia Xristougena2
 

Η πρωτοχρονιά πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες,
από τώρα σκεφτόμαστε το εορταστικό look που θα έχουμε.


Γι’ αυτό είπα να βοηθήσω με τα νύχια σου, με αυτές τις εκπληκτικές προτάσεις! Οι γιορτινές ημέρες είναι εκείνες που απαιτούν και μεγαλύτερη περιποίηση, καθώς εκείνες τις ημέρες είναι που βγαίνουμε διαρκώς, αλλά και μαζευόμαστε με φίλους και συγγενείς.


Όσο πλησιάζει όμως ο καιρός δεν έχουμε χρόνο να ψάξουμε για όμορφες ιδέες για το μανικιούρ, το χτένισμα και τα ρούχα που θα φορέσουμε. Γι’ αυτό ξεκίνα να οργανώνεσαι από τώρα, ώστε να έχεις τουλάχιστον κάτι στο μυαλό σου μέχρι και για την Πρωτοχρονιά.


Σίγουρα θα σου πέρασε από το μυαλό να μην ασχοληθείς εσύ με τα νύχια σου, αλλά να το αναλάβει η nail artist σου. Αλλά ποιον θα βρεις διαθέσιμο εκείνες τις ημέρες και από πότε θα πρέπει να περιποιηθείς τα νύχια σου, ώστε να μην σου χαλάσουν;

  Nails art gia Xristougena3
 

Το σήμα κατατεθέν είναι το κόκκινο χρώμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάση θυσία να το χρησιμοποιήσεις και εσύ στα νύχια σου. Κοίτα πόσο εντυπωσιακό και κομψό δείχνει και το μαύρο χρώμα, ειδικά στην πρώτη πρόταση που συνδυάζεται με το χρυσό, αλλά και στη δεύτερη που βλέπουμε ένα γαλλικό μανικιούρ με ασημί πινελιές αυτή τη φορά.

  Nails art gia Xristougena4
 

Επίσης, θα μπορούσες να επιλέξεις και το λευκό χρώμα μιας και μας θυμίζει τα χιόνια που όλοι μας περιμένουμε. Για να κάνεις όμως το σχέδιο σου να δείχνει πιο εντυπωσιακό και βραδινό, χρησιμοποίησε και ένα ασημί, κόκκινο, ή γενικά έντονο χρώμα βερνίκι με glitter για τα σχέδια.

  Nails art gia Xristougena5
 

Και ποιος είπε ότι μόνο το ανοιχτό κόκκινο χρώμα μπορεί να κλέβει την παράσταση; Δες πόσο εκπληκτικά φαίνονται αυτά τα σχέδια που είναι σε μπορντό αποχρώσεις.

  Nails art gia Xristougena6
 

Το γαλλικό μανικιούρ ανέκαθεν ήταν στις πρώτες επιλογές των γυναικών, είτε για τις καθημερινές τους εμφανίσεις με το απλό λευκό χρώμα, είτε με glitter και έντονα χρώματα για τις πιο επίσημες και γιορτινές περιστάσεις.

  Nails art gia Xristougena7
 

Και τα matte βερνίκια νυχιών όμως είναι πολύ εντυπωσιακά και σίγουρα μέσα στα trends του φετινού Χειμώνα.

  Nails art gia Xristougena8
 

Αυτά όμως είναι και τα πιο glamour nails που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή όλων. Ειδικά τα Swag Stiletto nails, είναι πολύ ξεχωριστά και ιδανικά για τέτοιου είδους περιστάσεις.

  Nails art gia Xristougena9
 

Εσύ ποιο σχέδιο προτιμάς για τα νύχια σου για την ημέρα της πρωτοχρονιάς και με ποιο συνδυασμό χρωμάτων;











πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου