4+1 Χριστουγεννιατικα Hairstyles

4+1 Χριστουγεννιάτικα Hairstyles

Μόλις πέρασαν τα Χριστούγεννα, η πρώτη του χρόνου βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες
για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.


Για σένα λοιπόν που θες και φέτος να λάμψεις και να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις σου, σου έχω παρακάτω 5 χτενίσματα που θα συνοδεύσουν τα υπέροχα look σου.


4+1 Χριστουγεννιάτικα Hairstyles

1# Ανάλαφρες μπούκλες All time classic χτένισμα, οι ελαφριές μπούκλες αποτελούν no1 χτένισμα για επίσημες εξόδους, καθώς προσθέτουν κομψότητα και θηλυκότητα χωρίς να σε δείχνουν υπερβολική και στημένη.

4+1 Χριστουγεννιάτικα Hairstyles

#2 Updo hair
Για σένα που θες να αναδείξεις το μακιγιάζ σου και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, σου προτείνω ένα chic κότσο με μια girly πινελιά κάνοντας μια πλεξίδα γύρω από αυτόν.

4+1 Χριστουγεννιάτικα Hairstyles

3# Πλαϊνό ψαροκόκαλο
Ας ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα χτενίσματα, δοκιμάζοντας μια κομψή πλαϊνή πλεξίδα και συγκεκριμένα το ψαροκόκαλο, εντυπωσιάζοντας και κάνοντας την διαφορά.

4+1 Χριστουγεννιάτικα Hairstyles

4# Ίσια μαλλιά τραβηγμένα
Γνωστό, κομψό και εντυπωσιακό. Τα ίσια μαλλιά τραβηγμένα όλα προς το πίσω, προσθέτουν πάντα έναν άλλον αέρα και σε κάνουν να φαίνεσαι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλο χτένισμα. Απαραίτητη προϋπόθεση το σωστό μακιγιάζ που θα συνδυαστεί τέλεια με το χτένισμα.

4+1 Χριστουγεννιάτικα Hairstyles

5# Messy Low Bun
Ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα το οποίο μπορείς να κάνεις εύκολα και μόνη σου. Απαιτεί αρκετό styling μεν χωρίς να φαίνεται δε. Ο χαμηλός κότσος στο πλάι ή και πίσω μπορεί να κάνει τις εμφανίσεις σου super glamorous και όλοι να αναρωτιούνται ποιο κομμωτήριο επισκέφτηκες. 


Αυτές λοιπόν ήταν 5 ιδέες για σούπερ εμφανίσεις για να εμπνευστείς και να πειραματιστείς.











πηγη:roulastamatopoulou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου