Πες μου τι εσώρουχο θα φορέσεις, να σου πω τι θα σου φέρει το 2018!

 Σχετική εικόνα
  
Και καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα απ’ τη νέα χρονιά, κάθεσαι και σκέφτεσαι πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα,
πολύ καλύτερα. 

Αυτή τη χρονιά, όμως, το έχεις πάρει απόφαση να είσαι γεμάτος θετική ενέργεια για να προσελκύσεις μόνο θετικά πράγματα. Στην τελική τι χρειάζεσαι; Λίγη τύχη μόνο!

 

Λοιπόν, πες μας προκατειλημμένους, πες ότι πιστεύουμε σε δεισιδαιμονίες, μάγια και σε ό,τι άλλο θέλεις, αλλά αυτή τη χρονιά μην στο look της Πρωτοχρονιάς, δώσε προσοχή σε κάτι σημαντικό: στο χρώμα του εσωρούχου.


Ο μύθος λέει ότι αναλόγως το χρώμα του εσωρούχου σου αυτό θα προσελκύσεις με τη νέα χρόνια. Κι επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το 2018 θα μας φέρει αγάπη, θα δοκιμάσουμε το κόκκινο! Εντάξει, δεν βλάπτει να το δοκιμάσεις!


Δες όλες τις αποχρώσεις κι αποφάσισε. Προσεκτικά!


Κίτρινο εσώρουχο


 Αποτέλεσμα εικόνας για selfie in yellow underwear


Το κίτρινο εσώρουχο φέρνει χρήματα και επιτυχία. Φόρεσε το αν είσαι ανάμεσα στο να πληρώσεις το ενοίκιο ή να αγοράσεις εκείνες τις γόβες.


Κόκκινο εσώρουχο


 Αποτέλεσμα εικόνας για selfie in red underwear


Το κόκκινο σημαίνει αγάπη και ρομαντισμός. Αν έχεις βγει άπειρα ραντεβού στο Tinder και ακούς κλαψουροτράγουδα, να το φορέσεις.


Άσπρο εσώρουχο


 Αποτέλεσμα εικόνας για selfie in white underwear


Το άσπρο εσώρουχο φέρνει αρμονία, ειρήνη και ευτυχία. Το χρειάζεσαι αν πρέπει να σταματήσεις να αγχώνεσαι για τη δουλειά κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις yoga.


Ροζ εσώρουχο


 Αποτέλεσμα εικόνας για selfie in pink underwear


Το ροζ εσώρουχο θα σου φέρει αγάπη και αρμονία. Αν τσακώνεσαι διαρκώς με το αγόρι σου ή τη συγκάτοικο, τότε να το προτιμήσεις.


Πράσινο εσώρουχο


 Αποτέλεσμα εικόνας για selfie in green underwear


Το πράσινο συμβολίζει τη ζωή και τη φύση. Αν είσαι κολλημένος στο κινητό σου και η μόνη σου επαφή με τη φύση είναι το πεντάλεπτο περπάτημα μέχρι τη δουλειά, τότε σίγουρα το χρειάζεσαι!


Μπλε εσώρουχο


Σχετική εικόνα


Το μπλε συμβολίζει την υγεία. Κι αν το 2018 θέλεις να σου φέρει υγεία, επειδή το ’17 σε ταλαιπώρησε, τότε θα το φορέσεις!



  







πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου