7 λόγοι που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το short nails look

7 λόγοι που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το short nails look

Αγαπάμε τα μακριά, καλοφτιαγμένα νύχια, το ομολογούμε. Το ίδιο όμως αγαπάμε και τα κοντά,
ίσως λίγο παραπάνω γιατί είναι παρεξηγημένα. 


Είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι τα κοντά νύχια είναι τάση, αλλά και εντυπωσιακά αν το θελήσεις. Μάλιστα, αν έχεις μακριά νύχια και ταυτίζεσαι με κάτι από τα παρακάτω, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις!


1. "Μην σπάσει το νύχι μου" αυτό το άγχος. Όσο πιο μακριά τα νύχια, τόσο πιο επιρρεπή είναι στο σπάσιμο, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Τα κοντά νύχια είναι πιο ανθεκτικά και αν σπάσουν δεν θα φαίνεται έντονα, όπως στα μακριά νύχια.


2. Φερμουάρ, κουμπιά, καλσόν, όλα γίνονται παιχνιδάκι. Έχετε επιχειρήσει να ντυθείτε με νύχια μεγάλου μήκους; Καταστροφή. Με  κοντά νύχια θα ετοιμάζεστε επιτέλους γρήγορα και χωρίς στρες. 


3. Texting. Βιάζεσαι, θες να πληκτρολογήσεις γρήγορα ένα μήνυμα. Είναι πολύ πιο εύκολο και πρακτικό να έχεις κοντά νύχια, όχι μόνο γιατί θα γράψεις πιο άνετα, αλλά γιατί θα γλιτώσεις και τον ενοχλητικό "tap tap" ήχο που θα έκαναν τα μακριά σου νύχια. 


4. Να θέλετε να απλώσετε με ακρίβεια το make up σας και να φοβάστε μην αυτοτραυματιστείτε από τα μακριά νύχια σας, μην σας τύχει. Το μικρότερο μήκος θα σας βοηθήσει να εφαρμόζετε με ευκολία τη σκιά ματιών και να διορθώνετε ατέλειες σε όλο το πρόσωπο, χωρίς ταλαιπωρία. 


5. Εύκολη συντήρηση. Τα κοντύτερα νύχια χρειάζονται σαφώς λιγότερη φροντίδα και περιποίηση. Έτσι, κερδίζετε και χρόνο και χρήματα. 


6. Θα επιδίδεστε σε απλές, καθημερινές κινήσεις, όπως το τρίψιμο του ματιού, ή την αφαίρεση φακών επαφής, χωρίς τον φόβο να καταλήξει η όλη διαδικασία σε θρίλερ- με θύμα το μάτι σας.


7. Eίναι θέμα υγιεινής. Τα κοντά νύχια είναι αναπόφευκτα πιο καθαρά, καθώς όσο τα αφήνετε να μεγαλώσουν, τόσο πιο εύκολα γίνονται εστία μικροβίων. 

Σας πείσαμε;













Από τη Nail Artist Άννα Αλμπάνη
πηγη:roulastamatopoulou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου