Σταθερό κραγιόν στα χείλη; Kαι όμως γίνεται!!

 Σχετική εικόνα

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε το κραγιόν και δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μας.
Το να παραμείνει όμως στα χείλη μας και όχι στα δόντια, φαίνεται πως φτάνει να θεωρηθεί επιστήμη. 


Παρόλα αυτά με κάποια τρικ θα καταφέρετε να μείνει το κραγιόν σταθερό στα χείλη και αναλλοίωτο για όλη την ημέρα και τα δόντια σας λευκά και μαργαριταρένια.


Προετοιμάστε την κατάλληλη βάση, το δέρμα πρέπει να είναι λείο και ενυδατωμένο
Κάντε απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα και καθημερινά ενυδατώστε τα χείλη με ένα lip balm. Έτσι όταν θα φοράτε το κραγιόν σας τα χείλη σας θα είναι ζουμερά και δεν θα ξεφλουδίζουν.


Περάστε ένα ελαφρύ στρώμα πούδρας
Η διαδικασία αυτή με ένα φαρδύ πινέλο πάνω από τα χείλη σας, βοηθά στο παραμείνει σταθερό το κραγιόν για περισσότερες ώρες.


Tips για σταθερό κραγιόν στα χείλη


Δοκιμάστε το μολύβι χειλιών σαν βάση
Μην παραλείπετε το περίγραμμα με μολύβι χειλιών, ακόμα και αν δεν σας αρέσει δοκιμάστε το σε nude χρώμα. Το μολύβι κάνει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών πιο γεμάτο, κάνει διορθώσεις όταν τα χείλη δεν έχουν ένα ισορροπημένο σχήμα και το πιο σημαντικό εμποδίζει το κραγιόν να ξεφύγει από το περίγραμμα.


Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να απλώσετε το κραγιόν
Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο σταθερό από ότι φορούσατε απευθείας το κραγιόν.


Tips για σταθερό κραγιόν στα χείλη


Απαλλαγείτε από την περιττή ποσότητα κραγιόν
Με μια χαρτοπετσέτα που θα πατήσετε ανάμεσα στα χείλη σας θα πάρετε όλο το περιττό κραγιόν και άρα δεν θα φτάσει στα δόντια σας.


Ένα τρικ που ακολουθούν οι star του HollywoodΤα κορίτσια του Hollywood βάζουν ένα lip balm στα μπροστινά δόντια δημιουργώντας έτσι ένα εμπόδιο. Με το κόλπο αυτό το κραγιόν γλιστράει και δεν μένει ποτέ στα δόντια. 


Όταν ήδη φοράτε το κραγιόν σας, μη τρίβετε τα χείλη σας μεταξύ τους. Αντίθετα, ανανεώστε το κραγιόν σας απλώνοντας λίγο ακόμα με απαλές πινελιές.












πηγη:roulastamatopoulou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου