Trendy Hairstyles - Haircuts 2018!

Trendy 2018 Hairstyles 2
 

 «Bob» Το κλασικό Βοb είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που επιστρέφει.
 

Το Βοb (καρέ) είναι ένα από τα αγαπημένα μας stylings και πηγαίνει σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες ανεξαρτήτου χαρακτηριστικών. Τα bob μαλλιά έχουν ένα συγκλονιστικό εφέ: γυρίζουν πίσω το χρόνο ανανεώνοντας την εικόνα σας με ένα πολύ σύγχρονο τρόπο. Το στυλ bob είναι επιλογή πολλών γυναικών του Παρισιού και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα στυλ μαλλιών που μπορεί να κουρευτεί με αμέτρητους και διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχει, φυσικά, το κλασικό, μέχρι το πηγούνι, αλλά και πιο σύγχρονες παραλλαγές, όπως το long, γνωστό και ως ελαφρώς μακρύτερο, το wob, δηλαδή ένα κυματιστό bob με μια χαλαρή, μποέμ αίσθηση.

 
Bob Hairstyles & Haircuts for 2018


  Trendy 2018 Hairstyles 3 Trendy 2018 Hairstyles 4
 


Long Bob Hairstyles & Haircuts for 2018

  Trendy 2018 Hairstyles 5 Trendy 2018 Hairstyles 6
 


Wob Hairstyles & Haircuts for 2018

  Trendy 2018 Hairstyles 7
 


’’Shag”
Δεν πρόκειται για ένα κοινό καρέ, αλλά για το ανάλαφρο κούρεμα που χαρακτηρίζεται από πολλά μήκη στα μαλλιά. Το «κλειδί» αυτού του κουρέματος για να μοιάζει κουλ και μοντέρνο είναι ο τρόπος που γίνεται το φιλάρισμα, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε αναλογία και οι αντιθέσεις στο μήκος να μην είναι μεγάλες. <<Η επίδραση της μόδας του 70’ έχει αρχίσει να κυριαρχεί ολοένα περισσότερο…>>. 


  Trendy 2018 Hairstyles 8 Trendy 2018 Hairstyles 9
 


“Pixie”
Τα κοντά hairstyles για γυναίκες προτιμούνται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση με το επικρατούμενο στερεότυπο ένα «κοντό» κούρεμα κάνει τον ιδιοκτήτη του όχι μόνο κομψό αλλά και απίστευτο θηλυκό. Η εικόνα του αφελούς και συγκινητικού γυναικείο αγόρι που εισήχθη για πρώτη φορά στη μόδα της Coco Chanel εξακολουθεί να ενθουσιάζει τη φαντασία των γυναικών.


  Trendy 2018 Hairstyles 10
 


Τα κουρέματα για κοντά μαλλιά διαφέρουν πάντοτε στην ευκολία και την πρακτικότητα. Μην νομίζετε ότι λόγο μήκους είναι μονότονο και βαρετό υπάρχουν πολλές τεχνικές styling μαλλιών που σας κάνουν να φαίνεστε διαφορετικά κάθε μέρα.

  Trendy 2018 Hairstyles 11
Trendy 2018 Hairstyles 12 



 







 πηγη:blogkommoton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου