CACTUS NAILS


 


Η λευκή βάση είναι ιδανική για να φιλοξενήσει τα σχέδια των κάκτων. Τα χαριτωμένα φυτά έχουν αποδωθεί με λεπτό πινέλο και φέρουν ματ υφή. Το στυλ κρατάει μίνιμαλ χαρακτήρα και αποδίδει ένα χαριτωμένο λουκ με νεανική αύρα.


GOLDEN TIPS


 


Οι «χρυσές» άκρες δεν είναι ακριβώς χρυσές, αλλά μπρονζέ. Η λευκή βάση είναι ιδανική για να αναδείξει το μεταλλικό χρώμα. Οι άκρες αποτελούν την λεπτομέρεια του μανικιούρ και δένουν ομοιόμορφα με το συνολικό λουκ.


STRIPED


 


Ένα λουκ που δεν φεύγει από την μόδα, καθώς ποτέ δεν το βαριόμαστε. Όλες οι κάθετες ρίγες διατηρούν τις ίδιες αποχρώσεις, αλλά είναι τοποθετημένες διαφορετικά σε κάθε νύχι. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει το λουκ να ξεχωρίζει. Διαφορετικά πλάτη και τοποθετήσεις, με ίδιους χρωματισμούς, αποδίδουν το ξεχωριστό μανικιούρ.


NUDE VIBES


 

Το εκρού παίζει με τις κοντινές και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερο με την απόχρωση του. Σομόν, καφέ, λευκό και σάπιο μήλο απαρτίζουν τις γεωμετρικές γραμμές που διακοσμούν το ένα νύχι. Στα υπόλοιπα κυριαρχεί η εκρού απόχρωση, η οποία αναδεικνύει στο μέγιστο τα μακριά νύχια.


NEGATIVE VIBES


 


Η negative τεχνική είναι εμφανής σε αυτό το μανικιούρ. Δυο αποχρώσεις που δένουν πάντα μεταξύ τους, το μπλε και το μπεζ, χρησιμοποιούνται για να δομήσουν το πολυδιάστατο λουκ. Η βάση και η άκρη κυριαρχούν σε μπλε χρώμα, ενώ η μέση στο διακριτικό μπεζ.


MOONSHINE


 


Οι δυο κύριες αποχρώσεις του λουκ είναι το σκούρο μπλέ και το ασημένιο. Κάθε νύχι διατηρεί διαφορετικό λουκ, όμως όλα δένουν ομοιόμορφα. Παράλληλα χρησιμοποιείται και το nude στοιχείο, το οποίο κυριαρχεί στο ένα μόνο δάχτυλο. Η ασυμμετρία της τοποθέτησης γεννάει την ομοιομορφία.


WONDER WOMAN


 


Αν σας άρεσε η ταινία WONDER WOMAN, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε και το ανάλογο μανικιούρ. Η τεχνίτρια του στυλ αποδίδει τα χρώματα της ηρωίδας με διαφορετικό τρόπο σε κάθε νύχι και έτσι το καθένα γίνεται ένας ξεχωριστός κόσμος. Το συνολικό αποτέλεσμα χαρίζει το καινοτόμο και μοντέρνο λουκ.


LIVING LINES


 


Το πρωτότυπο λουκ παίζει με την διάφανη, μπεζ βάση. Πάνω σε αυτή έχουν δομηθεί καμπυλωτές, μαύρες γραμμές, οι οποίες αποδίδουν ένα μίνιμαλ, αλλά παράλληλα παιχνιδιάρικο λουκ με κουλ χαρακτήρα.










πηγη:myextension