Χτενίσματα φθινοπώρου 2017 «Autumn Hairstyles»!

Fthinoporina2
 
 Φθινοπωρινά χτενίσματα που μπορούμε να εμπνευστούμε από το στυλ διασημοτήτων
και να αφεθούμε στη φαντασία μας, δημιουργώντας τη δική μας φθινοπωρινή γραμμή.


Μαλλιά με χαλαρές μπούκλες, με πλεξίδες, με ανάλαφρους ή έντονους κυματισμούς και με διάφορα πιασίματα, δημιουργούνται χτενίσματα για κάθε περίσταση.
Χτενίσματα με ανάλαφρες μπούκλες και πλεξίδες. Curly hairstyles with braids.
Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνικών μπορεί να μας δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καταπληκτικά χτενίσματα που εκφράζουν ρομαντισμό, απλότητα, θηλυκότητα, γοητεία και σε ορισμένες περιπτώσεις μας δίνουν ένα επιμελώς ατημέλητο look.

  Fthinoporina3
 

Χτενίσματα με πλεξίδες. Hairstyles with braids.

 
Ο τρόπος πλεξίματος που θα επιλέξουμε εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στη πλεξίδα, θα μπορούσαμε στο τέλος να την ανοίξουμε, τραβώντας τις τούφες από την μία πλευρά ή και από τις δύο. Χτενίσματα για ημίμακρα και μακριά μαλλιά. Πλέξεις μονόπλευρες,ζικ-ζακ, κάθετες, οριζόντιες, διαγώνιες, κυκλικές, προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στο χτένισμά μας.

  Fthinoporina4
 

Χτενίσματα με κυματισμούς. Waves hairstyles.

 
Διαχρονικό χτένισμα, όπου ανάλογα με το μήκος των μαλλιών και τον τρόπο που θα εργαστούμε, δηλαδή σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, έχουμε ένα διαφορετικό look.
Σε μαλλιά στεγνά δουλεύουμε με ηλεκτρικό ψαλίδι ή με ισιωτική (πρέσα).
Για έντονο αποτέλεσμα μπορούμε να στρίψουμε την τούφα την ώρα που την τυλίγουμε στο ηλεκτρικό ψαλίδι. Οι κυματισμοί για να είναι έντονοι χρειάζεται να χτενίσουμε πολύ καλά τα μαλλιά και αρκετές φορές με μια χτένα.
Τέλος, πιάνουμε με ειδικές πιάστρες και ψεκάζουμε με προϊόν φινιρίσματος (λακ).
Σε βρεγμένα μαλλιά δουλεύουμε με χτένα και με τα δάχτυλά μας, όπου σε κάθε σειρά στερεώνουμε με πενσάκια τους κυματισμούς. 

  Fthinoporina5
 

Όταν δημιουργούμε σινιόν, στερεώνουμε τις τούφες με τους κυματισμούς από κάτω (εσωτερικά) με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες, ώστε να παραμείνουν σταθερές στη θέση τους.











πηγη:blogkommoton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου