10 Στυλ για μούσι, για άντρες με ξυρισμένο κεφάλι!

xyrismeno kefali mousia

Το ξύρισμα του κεφαλιού δεν θα σταματήσει ποτέ. Αν όχι όλοι,
οι περισσότεροι άντρες λόγω της τριχόπτωσης κάνουν φαλάκρα. 


Έτσι αποφασίζουν να το ξυρίσουν γιατί φαίνεται πιο όμορφο από το να υπάρχει αραίωση μόνο σε μερικά σημεία του κεφαλιού. Επίσης, οι άντρες φαίνονται πιο αρρενωποί με ξυρισμένο κεφάλι.


Τα γένια στους φαλακρούς άντρες φέρνουν την ισορροπία στο πρόσωπο όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τον αντρών και γυναικών αρέσει το ξυρισμένο κεφάλι. Αν πιστεύεις ότι δεν σου πάει το ξυρισμένο κεφάλι κάνεις λάθος. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα το σωστό κούρεμα για τα γένια σου.

Στυλ για μούσι για φαλακρούς άντρες


Η κλασική γενειάδα

 

mousi antres


Δεν υπάρχει κάποιο όνομα γι αυτόν τον τύπο γενειάδας. Είναι το κλασσικό μούσι που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από τους άντρες. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και δεν είναι δύσκολο για να γίνει. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να το κουρεύεις 1 φορά την βδομάδα για να το κάνεις ομοιόμορφο.

Γένια 3 ημερών

 

tips genia


Ακόμα ένα κλασσικό στυλ που δεν χρειάζεται μεγάλη συντήρηση. Αυτός ο τύπος γενειάδας είναι επίσης αρκετά συνηθισμένος. Η περιποίηση που χρειάζεται το συγκεκριμένο στυλ είναι πολύ μικρή. Θέλουν κόψιμο 1 – 2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Το μήκος του είναι περίπου 1 – 1,5 εκατοστό μακρύ.

Μούσι με μουστάκι

 

tips mousi antres


Το συγκεκριμένο μουσάκι είναι αρκετά γνωστό και προτιμάτε από άντρες μεγαλύτερους ηλικιακά γιατί σε κάνει να φαίνεται νεότερος. Η περιποίηση του είναι λίγο περισσότερη γιατί πρέπει να διατηρείς το υπόλοιπο σημείο του προσώπου καθαρό από τρίχες. Επίσης, θέλει αρκετά συχνά κόψιμο για να μην μεγαλώσει πολύ και φαίνεται άσχημα.

Van Dyke

 

van dyke


Αυτό το στυλ στο μούσι είναι αρκετά της μόδας τον τελευταίο καιρό. Το μουστάκι δεν συνδέεται καθόλου με το μούσι στο συγκεκριμένο στυλ. Οι περισσότεροι κάνουν χρήση κεριού για να μπορέσουν να φτιάξουν το Van Dyke. Βέβαια αν θέλεις να έχεις κι εσύ αυτό το στυλ στο μούσι σου να ξέρεις ότι χρειάζεται πολύ περιποίηση.

Μακρύ μούσι

 

sumvoules mousi antres


Αυτό το στυλ στο μούσι το αποκαλούν και «τα γένια του Hipster». Δεν σημαίνει όμως ότι είσαι και Hipster αν έχεις κι εσύ αυτό το look στα γένια σου. Για να τα μεγαλώσεις θέλει υπομονή και φροντίδα. Πρέπει να τα λούζεις 2 φορές την εβδομάδα και να τα κουρεύεις για να έχουν το σωστό μήκος.

Soul Patch

 

howie mandell


Ένα πολύ μικρό μουσάκι ακριβώς κάτω από το κάτω χείλος σε σχήμα βέλους. Δεν είναι δύσκολο στην περιποίηση, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ξυρίζεις το υπόλοιπο μέρος του προσώπου σου για να το αναδεικνύεις.

Chin Puff

 

chip puff


Το συγκεκριμένο μούσι είναι μια λεπτή γραμμή που ξεκινάει από το κάτω χείλος όπως το Soul Patch αλλά σταματάει στο πιγούνι. Φαίνεται πολύ ωραίο με μουστάκι. 

Hollywood

 

hollywood


Το μούσι και το μουστάκι συνδέονται και πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα σε μήκος. Το όνομά του είναι Hollywood γιατί πολλοί ηθοποιοί έχουν υιοθετήσει αυτό το στυλ στα γένια τους.

Μούσι στο πιγούνι

 

idees mousia antres


Μπορείς να αφήσεις τα μούσια σου στο πιγούνι να μεγαλώσουν κάνοντας μια απλή περιποίηση 1-2 φορές την βδομάδα. Μπορείς να το συνδιάσεις με μουστάκι ή μπορείς να το αφήσεις και μόνο του. Θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να μεγαλώσει αλλά αξίζει τον κόπο.

 

sumvoules genia


Μπορείς να μεγαλώσεις τα γένια σου αρκετά και να τα στρογγυλέψεις στο τελείωμα. Επίσης, το μουστάκι σου θα πρέπει στα άκρα του να είναι κομμένο σε κυκλικό σχήμα. Θέλει πολύ περιποίηση και καλό θα ήταν να σου αρέσει γενικά να ασχολείσαι με την γενειάδα σου αν θέλεις να πας σε ένα τέτοιο στυλ.

















πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου