BELLA HADID
Η όμορφη Μπέλα Χαντίντ ανανεώνει το εντυπωσιακό της lob, σε ένα κοντό Bob κούρεμα με ατημέλητη διάθεση. Τα κοντά κουρέματα είναι καυτά για το 2017 και η Μπέλα μας δείχνει ότι το γοητευτικό αυτό κούρεμα δεν έχει να πάει πουθενά. Το στυλ ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και αποτελεί ένα ευκολοφόρετο λουκ που αλλάζει ολοκληρωτικά την εμφάνιση.


 


HALLE BERRY
Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι επιτέλους, ξέφυγε από το διαχρονικό της Pixie, το οποίο είχε ξεκινήσει να γίνεται μονότονο. Αφού μας εξέπληξε όλους με το εντυπωσιακό άφρο λουκ της, τώρα πέρασε σε μια σέξι αλλαγή, η οποία έγινε σε ίσια, μακριά μαλλιά, πάνω στα οποία δομήθηκαν ανάλαφρες φούξια ανταύγειες. Το λουκ σηματοδοτεί ότι δεν είναι ποτέ αργά για πειραματισμούς.


 


KARLIE KLOSS
Το μοντέρλο Κάρλι Κλος κινήθηκε σε μια κλασική αλλαγή χρώματος, η οποία ταιριάζει άμεσα στην εποχή. Από το ζεστό της ξανθό χρώμα, πήγε σε μια ανοιχτή απόχρωση ενός λαμπερού ξανθού του πάγου. Το χρώμα είναι ιδανικό για τις ξανθές που επιθυμούν μια πιο κρύα αλλαγή που θα τους φωτίζει το πρόσωπο, ταιριάζει όμως καλύτερα στις ανοιχτόχρωμες γυναίκες.


 


RIHANNA
Η Ριάνα αλλάζει τα λουκς σαν τα πουκάμισα, μπορεί και λίγο πιο γρήγορα. Σε μια πρόσφατη της εμφάνιση, ο φακός την έπιασε με ένα φανταχτερό, τιρκουάζ, πάνω σε fuzzy μαλλιά. Το χρώμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και πομπώδες, αποτελεί μόδα και δεν είναι λίγες οι αλλαγές που γίνονται προς το πλήρες χρώμα. Η ιδέα είναι ότι αν σας αρέσει πολύ κάποιο χρώμα επιχειρήστε το – για σιγουριά όμως, δοκιμάστε πρώτα μια ημιμόνιμη βαφή.


 


GIGI HADID
Η Γκιγκί Χαντίντ διατηρεί το χρώμα και το μάκρος των μαλλιών της εδώ και καιρό. Το εντυπωσιακό της χρώμα επέλεξε να το ανανεώσει, καθώς το εμπλούτισε με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η ανάλαφρη αλλαγή της φορέθηκε σε μια ψηλή αλογοουρά, η οποία αναδείκνυε τη πολυχρωμία. Με λίγα λόγια, λίγη προσθήκη χρώματος στο συμβατικό λουκ ανανεώνει πολύ εύκολα την εμφάνιση, καθώς οι δραματικές αλλαγές είναι περιττές.














πηγη:myextension