5 τρικ για να «κρύψεις» την κυτταρίτιδα στην παραλία

Σχετική εικόνα

Κυτταρίτιδα, αυτός ο μπελάς. Τι να κάνουμε, όμως;
 
Γυναίκες είμαστε, το πιθανότερο είναι θα έχουμε, έστω και λίγο, κυτταρίτιδα. Αν δεν έχεις, λοιπόν, προλάβει να πας στο γυμναστήριο σου το προηγούμενο διάστημα, αν δεν πρόσεξες όσο ήθελες τη διατροφή σου και δεν έβαλες καν τις κρέμες σου με τη συνέπεια και τη συχνότητα που απαιτείται πριν το καλοκαίρι, και νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμη να βγεις χωρίς …όπλα στην παραλία, υπάρχουν κάποια μικρά τρικ που θα σε κάνουν να νιώσεις λίγο πιο άνετα. Και ναι, μπορείς να βάλεις και το σέξι μπικίνι σου χωρίς να φανεί η κυτταρίτιδα…


1-    Επίλεξε ένα μαγιό που θεωρείς ότι κρύβει τα επίμαχα σημεία: τα ολόσωμα μαγιό πάντα προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και τα high waisted μπικίνι (που κρύβουν κυρίως κοιλίτσα) ή αυτά που μοιάζουν με σορτσάκια, που θα καλύψουν λίγο περισσότερο τα οπίσθια, θα κάνουν τη δουλειά τους.


2-


2-    Αν πάλι θέλεις να φορέσεις ένα πιο θηλυκό, σέξι μπικίνι υπάρχει η λύση του παρεό: δέσε γύρω από το bikini bottom σου ένα στιλάτο, ημιδιάφανο παρεό και βούτα ακόμα και μ’ αυτό!


3-


3-    Άλλη μία λύση είναι τα μαγιό που έχουν βολανάκια (peplum) και μοιάζουν με φουστίτσες: όχι ότι κάνουν θαύματα, απλά δημιουργούν έναν αντιπερισπασμό και τραβούν τα βλέμματα προς τα πάνω, κάτι εξάλλου που μπορείς να κάνεις επιλέγοντας να φορέσεις ένα εντυπωσιακό bikini top – για να τραβήξεις τα βλέμματα εκεί!


1-


4-    Τα πολύ κοντά (αθλητικά) σορτσάκια μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως κάλυψη: δεν χρειάζεται, φυσικά, να φορέσεις βερμούδα, αλλά ένα πολύ σέξι αθλητικό σορτσάκι μπορεί να γίνει το μαγιό σου!


4-


5-    Τέλος, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι: όταν κάνεις τα ντουζάκια σου φρόντιζε να ενυδατώνεις το σώμα σου, να χρησιμοποιείς κρέμες κατά της κυτταρίτιδας στα επίμαχα σημεία και να κάνεις τακτικά απολέπιση στις περιοχές αυτές που νιώθεις ότι το έχουν ανάγκη. Επίσης, έχε κατά νου ότι το μαύρισμα «κρύβει» την κυτταρίτιδα, οπότε φρόντισε να κάνεις λίγο περισσότερη ηλιοθεραπεία σ’ εκείνα τα σημεία.














πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου