Χαμός στα social media με την πετσέτα θαλάσσης που…δροσίζει

Σχετική εικόνα

Πώς θα σου φαινόταν μια πετσέτα που θα μπορούσε να σε δροσίζει και να μην απορροφά τις καυτές ακτίνες του ήλιου;

 Μια πετσέτα που θα απορροφά το νερό και θα δυσκολεύει την ανάπτυξη βακτηρίων; 
Guess what! Αυτή η πετσέτα υπάρχει!
Έχεις ακουστά το brand Sea You Soon; Αν όχι αξίζει να μάθεις για αυτό, γιατί πρόκειται για ένα 100% ελληνικό brand που παράγει εκπληκτικές πετσέτες θαλάσσης. Η καινοτομία τους; Οι συγκεκριμένες πετσέτες περιέχουν νήμα tencel, που τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό.


1.


Τι είναι το Tencel
Πρόκειται για ένα υλικό που προέρχεται από την επεξεργασία ξύλου ευκάλυπτου. Το Tencel ρυθμίζει την απορρόφηση και απελευθέρωση της υγρασίας αποτρέποντας σε εξαίρετο βαθμό την ανάπτυξη βακτηρίων και τις ανεπιθύμητες οσμές που προκαλούνται από την επαφή με την αμμό και το νερό, και καθιστά τις Sea You Soon κατάλληλες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες όπως των παιδιών.

Οι Sea You Soon παράγονται κατα 70% στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας νήματα, tencel και βαμβάκι. Η παραγωγή γίνεται εξολοκλήρου σε αργαλειό από ντόπιους υφαντουργούς και ειδικούς τεχνίτες που πλέκουν τα κρόσσια χειροποίητα σε όλες τις πετσέτες.


2.


Τα γεωμετρικά σχέδια είναι must
Φέτος είναι η χρονιά που τα γεωμετρικά σχέδια είναι πιο πολύ στη μόδα από ποτέ! Η Sea You Soon αγαπάει ιδιαίτερα τα γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα, τα οποία στη χώρα μας είναι πάντα in fashion.



3. (1)


Το μπλε της Ελλάδας
Αυτή η τόσο αγαπημένη ελληνική απόχρωση, το γνωστό Greek blue, συναντάται στις πετσέτες των αδερφών Γρηγόρη και Κωνσταντίνο Σαμαρά, που δημιούργησαν το brand τους το καλοκαίρι του 2013.



Ρίγες
Καλοκαίρι χωρίς ρίγες γίνεται; Όχι βέβαια! Γι’αυτό και η Sea You Soon λανσάρει κάθε χρόνο μια σειρά με πετσέτες με ρίγες. 



Παλ αποχρώσεις
Ο συνδυασμός tribal σχεδίων και παλ αποχρώσεων είναι τόοοοοσο ελκυστικός!!!



4. (1)


Λίγα λόγια για το brand
Η Sea You Soon ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τους αδελφούς Γρηγόρη και Κωνσταντίνο Σαμάρα.



Grigoris-Costantinos-Samaras---About-Us(1) (1)


Μεγαλωμένοι σε οικογένεια υφασματέμπορων στα νότια προάστια της Αθήνας και εμπνευσμένοι από την αγάπη τους για τη θάλασσα, δημιούργησαν ένα premium brand από πετσέτες θαλάσσης. Με minimal αισθητική η κάθε συλλογή περιλαμβάνει tribal μοτίβα, ρίγες και ιδιαίτερες μονοχρωμίες, σχεδιασμένες στη παραμικρή τους λεπτομέρεια από τα δυο αδέλφια.
Το νομαδικό πνεύμα των Γρηγόρη και Κωνσταντίνου Σαμαρά αλλά και η οικογενειακή τους προϋπηρεσία στην παραγωγή υφασμάτων είναι εμφανή σε κάθε τους κομμάτι. Δεν είναι απλές πετσέτες θαλάσσης. Είναι η αγάπη για τα ταξίδια και την φύση μέσα από τα σχέδια και τους προσεκτικά επιλεγμένους χρωματικούς τόνους στους οποίους κινούνται.


6.


Για τη Sea You Soon το καλοκαίρι δεν είναι απλώς  μια εποχή, αλλά “τρόπος ζωής”, μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών σε συνδυασμό με την πρακτικότητα αλλά και την υψηλή ποιότητα.
Οι πετσέτες θαλάσσης Sea You Soon αν και oversized (200 x 100 εκ) είναι ιδιαίτερα ελαφριές -400γρ-, πιάνουν ελάχιστο χώρο στις αποσκευές, στεγνώνουν γρήγορα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παρεό, ψάθα ή coverup!

Πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό, οι Sea You Soon είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές αποδράσεις.
Το 2015 η Sea You Soon πιστοποιήθηκε από την Αυστριακή Lenzing ΑG, παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή οργανικών ινών για την χρήση Tencel στις πετσέτες της ενώ πρόσφατα διακρίθηκε στο 2017 Stelios Greek Awards for Young Entrepreneurs που διοργανώνει κάθε χρόνο το Stelios Filanthropic Foundation.











πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου