Σχετική εικόνα 

Σίγουρα έχεις χαζέψει άλμπουμ φωτογραφιών, όπου βλέποντας το παλιό σου λουκ (φρίκαρες),
το καταχώνιασες βαθιά μέσα στο ντουλάπι, για να μη το δει ποτέ, κανείς. 


Τι να πουν και οι παρακάτω σελέμπριτις, που το “φωτογραφικό τους άλμπουμ’’ μπορεί να το δει όλος ο κόσμος, ανά πάσα στιγμή. Λίγο το στυλ της εποχής, λίγο τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, όλες τους έκαναν στυλιστικά λάθη. Ευτυχώς οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και τα λουκς.


ARIANA GRANDE


 


Κάπως έτσι μοιάζουν τα πρώτα, αθώα βήματα στη βιομηχανία της showbiz, σαν την Αριάνα Γκράντε το 2008. Με φυσικές μπούκλες και ελαφρύ make-up, η νεαρή Αριάνα ούτε που ήξερε τι της επιφύλασσε το μέλλον.


 


Η μουσική της «εκτοξεύτηκε» μόλις τρία χρόνια αργότερα, αφού κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ. Από τότε η τραγουδίστρια ξεκίνησε να φοράει το signature λουκ της, το οποίο δεν είναι άλλο από την ψηλή, μακριά αλογοουρά της. Αντίο σγουρά μαλλιά, καλώς ήρθες έντονο eye-liner.


BELLA HADID 


 


Η αδερφής της Τζιτζί Χαντίντ, Μπέλα, στις πρώτες εμφανίσεις της στα κόκκινα χαλιά ήταν μια απόλυτη φυσική και γλυκιά παρουσία. Η Μπέλα θα ακολουθήσει τα χνάρια της αδερφής της μετά από αρκετές αλλαγές, αφήνοντας πίσω το φυσικό της στυλ.


 


Η Μπέλα έχασε αρκετά κιλά, άφησε τα μαλλιά της να μεγαλώσουν (πολύ) και έκανε και μια μικρή πλαστική στη μύτη. Τουλάχιστον εκείνη το παραδέχτηκε. Πλέον η Μπέλα έχει προσαρμόσει το προφίλ φεμ φατάλ στο στυλ της, το οποίο ενισχύεται από τα μακριά, μαύρα μαλλιά της. Τι περιμένατε, σούπερ μόντελ έγινε.


ANGELINA JOLIE


 


Θυμάστε την Αντζελίνα με ξανθά, ράστα μαλλιά; Ούτε εμείς. Το λουκ είχε γίνει για τις ανάγκες της ταινίας Gone In 60 Seconds και πρόκειται για κανονικά ράστα, τα οποία δομήθηκαν πάνω στα ήδη ξανθά μαλλιά της ηθοποιού. Ευτυχώς που στην πορεία τα έβαψε καστανά, διότι όλοι ξέρουμε ότι καστανό και Αντζελίνα πάνε μαζί.


 


Η Αντζελίνα από κάποια φάση και έπειτα, έβαψε τα μαλλιά της σκούρα και έμεινε πιστή στο φυσικό της χρώμα. Προς το 2000 έπαιζε με τις αποχρώσεις της σε ανοιχτό καστανό, ή σε ανταύγειες. Πλέον η ηθοποιός φοράει το βαθύ σοκολατί χρώμα και εμείς φυσικά, εγκρίνουμε.


CHARLIZE THERON


 


Αυτό είναι το λουκ της Σαρλίζ το 1998: κοντό bob με πετσοκομμένες αφέλειες. Το μαύρο χρώμα όμως εξυπηρέτησε τις ανάγκες ενός ρόλου, στη ταινία Aeon Flux. Σίγουρα μας εκπλήσσει η μαύρη απόχρωση και το κούρεμα, καθώς ο συνδυασμός τους δεν κολάκευε ιδιαίτερα την ηθοποιό.


 


Μερικές γυναίκες είναι γεννημένες για να γίνουν ξανθιές. Μια από αυτές είναι η Σαρλίζ, την οποία δεν γίνεται να τη φανταστούμε με άλλη απόχρωση, εκτός από ξανθό. Η μετάλλαξη είναι εμφανής, από ελαφρώς punk σε έντονα σικ (έπρεπε να περάσουν και κάποια χρόνια βέβαια). Εμείς επικροτούμε.


KATE WINSLET


 


Σίγουρα οι πλειοψηφία των γυναικών στα 90’s έμοιαζαν με την Κέιτ Γούινσλετ, δηλαδή σαν μόλις να βγήκαν από κάποιο κλαμπάκι. Η ηθοποιός είχε δρόμο ακόμη μέχρι να προσδιορίσει το στυλ της. Όσο για το χρώμα της, αυτό ήταν ιδιαίτερο. Η ξεχωριστή κόκκινη απόχρωση τη συνόδεψε στη ταινία Τιτανικός, στον ρόλο της Ρόουζ.


 


Η Κέιτ πλέον διαθέτει προσεγμένο στυλ και ιδιαίτερη θηλυκότητα, τόσο στο λουκ, όσο και στις στυλιστικές επιλογές της. Το λαμπερό ξανθό τη συνοδεύει εδώ και χρόνια, ενώ δεν θυμόμαστε ποτέ να επιλέγει διαφορετικό χρώμα από το συγκεκριμένο.


SCARLETT JOHNASSON


 


Τα 80’s χτύπησαν χτύπησαν την πόρτα όλων, μαζί και της Σκάρλετ Γιόχανσον. Η ηθοποιός στα πρώτα της βήματα είχε το συγκεκριμένο πολύ punk Pixie, με την καθόλου διακριτική χαίτη. Το έντονο βάψιμο ήταν και αυτό αποτέλεσμα της εποχής. Μην κάνετε πως δεν θυμάστε.


 


Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και το στυλ. Η ηθοποιός αγαπούσε πάντα το κοντό λουκ και πλέον ξέρει να το φοράει πετυχημένα. Το λουκ της Σκάρλετ είναι πλέον άκρως κομψό, με ανδρόγυνες πινελιές και έντονο στυλ. Όσο για το χρώμα, η ίδια παίζει έντονα με τις αποχρώσεις του ξανθού και του καστανού.















πηγη:myextension