Σχετική εικόνα

Με τόσες πολλές νέες τεχνικές και έντονα χρώματα, γίνεται να μην ποθήσεις την αλλαγή στο χρώμα;

Δεν γίνεται! Εμείς σου δείχνουμε τις πιο δημοφιλής τάσεις και εσυ επιλέγεις την αλλαγή που θα συνοδέψει ευχάριστα το καλοκαίρι σου.


RAINBOW


 


Οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου ακόμα καλά κρατούν. Δικαίως, καθώς η τεχνική ενώνει πολύχρωμες αποχρώσεις με ομοιόμορφο τρόπο. Για πιο κομψά αποτελέσματα προτείνουμε να αφήσεις τη ριζα στη φυσική απόχρωση και να συνοδέψεις το λουκ με ένα κουλ κούρεμα, όπως ένα Bob.


COLOR MIX


 


Δώσε λίγη ζωντάνια στις άκρες σου και κάντες να ξεχωρίσουν χαρακτηριστικά. Το ξανθό έρχεται σε αντίθεση με τις πλούσιες αποχρώσεις του πράσινου, πορτοκαλί και κίτρινου. Το στυλ είναι ιδανικό για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να το δοκιμάσουν και οι γυναίκες με κοντό.


METALLIC SHINE


 


Η μαύρη ρίζα επικρατεί και από αυτή σταδιακά ξεκινάει ένα σκούρο καστανό, το οποίο όσο πάει ανοίγει σε γκρί και καταλήγει σε μεταλλικές λάμψεις. Το χρώμα είναι αξιοθαύμαστο καθώς μέσα από την αντίθεση, προκύπτει μια ομοιομορφία. Δοκίμασε το αν αγαπάς τις λάμψεις του λευκού και του γκρίζου.


BALAYAGE


 


Η τεχνική του balayage θα δώσει φωτεινότητα στο συμβατικό καστανό, κάνοντάς το να ξεχωρίζει από μακριά. Το σκούρο καστανό κυριαρχεί, ενώ οι ήπιες, στρατηγικά τοποθετημένες πινελιές δίνουν στο χρώμα βάθος. Επίσης, η τεχνική θα αποδώσει και ξεχωριστά λουκς, καθώς αναβαθμίζει το συμβατικό χρώμα.


TIGER EYE


 


Το Tiger Eye είναι η τεχνική που έρχεται να δώσει τις πιο ομοιόμορφες μίξεις φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων. Η ηθοποιός Jessica Alba το φοράει, επομένως μπορείς να δοκιμάσεις πολύ εύκολα και εσύ. Οι ρίζες διατηρούν το πλούσιο καστανό, ενώ οι άκρες ανοίγουν σταδιακά σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση του χρώματος.


WHITE BLONDE


 


Το πλατινέ, σχεδόν λευκό, ξανθό θα να δώσει στις ξανθιές τη κουλ χρωματική αλλαγή. Το λευκό ξανθό είναι απόλυτα κρύο και ανατρεπτικό, καθώς μέσα από αυτό προκύπτει μόνο το φως. Το χρώμα θα ταιριάξει κυρίως με κοντά λουκς όπως ένα Bob. Όταν εφαρμοσθεί σε έντονο μάκρος θα πρέπει να περιέχει κάποιες σκιές για να μην φαίνεται μονοκόμματο.












πηγη:myextension