Ένα λαμπερό καλοκαιρινό βάψιμο

Όλοι αναρωτιόμαστε ποια είναι αυτά τα μυστικά που ακολουθούν οι επαγγελματίες makeup artists.
Είναι γνωστό πως το make up μπορεί να κάνει θαύματα και να διορθώσει σχεδόν όλες τις ατέλειες. Πώς μπορείς όμως να πετύχεις μόνη αυτό το τέλειο αποτέλεσμα;


Ένα από τα βασικά μυστικά για ένα πετυχημένο make up είναι η σειρά που χρησιμοποιείς τα προϊόντα ομορφιάς. Πάνω από το primer μπορείς να χρησιμοποιήσεις πούδρα στη συνέχεια να τοποθετήσεις το foundation. Με τον τρόπο αυτό σταθεροποιούνται καλύτερα το προϊόντα, μοιάζεις πιο λαμπερή και η επιδερμίδα σου πιο καθαρή.
Πριν αρχίσεις να βάφεσαι πρέπει να βεβαιωθείς πως το δέρμα σου είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ice roller. Είναι γνωστό πως τα παγωμένα κουταλάκια βοηθάνε τα ξεπρηστούν τα μάτια σου έπειτα από το ξενύχτι. Το ίδιο κάνει το ice roller μόνο που το εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπο. Έτσι το πρόσωπο έρχεται σε φυσιολογική κατάσταση και το δέρμα σου τσιτώνει.
Πριν χρησιμοποιήσεις το foundation μπορείς να το αραιώσεις. Βάλε σταγόνα σταγόνα κρέμα προσώπου στο foundation ώστε να ανοίξει και να έχεις ένα πιο λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα.
Αφού έχεις τελειώσει με το βάψιμό σου μπορείς να ψεκαστείς με ένα finishing stray. Διεισδύει στο foundation και προσδίδει φυσικότητα στο βάψιμο. Δηλαδή το κάνει να φαίνεται περισσότερο σαν δέρμα παρά σαν make up. Με αυτόν τον τρόπο το βάψιμό σου θα διαρκέσει λίγο περισσότερο.
Δοκίμασε τα και θα μοιάζεις πιο λαμπερή απ’ ό,τι συνήθως, μ’ ένα αποτέλεσμα φυσικό και πάνω από όλα καλοκαιρινό.









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου