Πώς να βάψετε τα νύχια σας φέτος το καλοκαίρι

Σχετική εικόνα

 Τα άκρα μας είναι ωραίο να είναι πάντα περιποιημένα, πόσω μάλλον τώρα το καλοκαίρι που έχουμε μαυρίσει
και το μανικιούρ ή το πεντικιούρ μας κάνει ωραία αντίθεση. 


Παρακάτω μπορείς να βρεις τα trends που θα ξεχωρίσουν φέτος το καλοκαίρι, αλλά και επιλογές που αποτελούν διαχρονικές καλοκαιρινές αξίες:


1.       Almond milk nails


 Αποτέλεσμα εικόνας για Almond milk nails


Την αρχή έκανε η Lily Rose Depp με το μανικιούρ που ονόμασε "almond milk" (όπου almond το σχήμα το νυχιού, και milk αυτή η "νερωμένη" απόχρωση) , και εμείς απλά τα λατρέψαμε. Είναι από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Διακριτικά και λαμπερά κάνουν την αντίθεση στην τάση που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα και ήθελε να νύχια να είναι περισσότερο "φορτωμένα". Είναι από τις πιο καλοκαιρινές και δροσερές επιλογές για τα νύχια σου.


2.       Flamingos παντού!


 Αποτέλεσμα εικόνας για flamingo nails


Το ελαφρύ ροζ είναι από τα χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βάψεις τα νύχια σου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά για να δώσεις έναν πιο καλοκαιρινό τόνο μπορείς να κάνεις ένα σχέδιο με flamingos, που τα βλέπουμε παντού το τελευταίο διάστημα και μας αρέσουν πολύ.


3.  Φωσφορίζον χρώμα για να ξεχωρίσεις


 Αποτέλεσμα εικόνας για φωσφοριζοντα νυχια


Τα φωσφορίζοντα χρώματα είναι κατάλληλα για την εποχή και θα κάνουν το μανικιούρ σου να φαίνεται πολύ ιδιαίτερο. Χρησιμοποίησέ τα για να κάνεις σχέδια επάνω στα νύχια σου και για λεπτομέρειες που θέλεις να τονίσεις. Απόφυγε το φωσφορίζον να είναι το βασικό χρώμα του μανικιούρ σου, καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει υπερβολικό.


4.   Fifty shades of blueΣχετική εικόνα


Το μπλε, αν και είναι ένα από τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για να βάψουμε τα νύχια μας, το καλοκαίρι συνήθως δεν το βλέπουμε να χρησιμοποιείται σε πολλές αποχρώσεις. Όποια απόχρωση του μπλε και αν διαλέξεις, είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσεις τις επιταγές του φετινού καλοκαιριού καθώς σχεδόν όλες είναι στη μόδα. Προτίμησε μια τιρκουάζ απόχρωση ή ένα γαλάζιο για να κάνει αντίθεση με το μαύρισμά σου.


5. Η άσπρη βάση


 Αποτέλεσμα εικόνας για άσπρη βάση nyxia


Το άσπρο καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια ως καλοκαιρινό trend, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, είναι πλέον λίγο βαρετό. Διάλεξε, λοιπόν, ένα συγκεκριμένο σχέδιο και κάνε το σε όλα τα νύχια σου, με διαφορετικά χρώματα, πάνω στην άσπρη βάση. Είναι από τις πιο καλοκαιρινές και girly επιλογές που μπορείς να κάνεις.












πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου