5+1 ελληνικά brands με πολύ στιλάτα μαγιό!

Αποτέλεσμα εικόνας για ειρήνη παπαδοπούλου Swimwear

Είναι το κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το καλοκαίρι, το μαγιό.
Πολλοί έλληνες σχεδιαστές, λοιπόν, έφτιαξαν τα δικά τους brand με μαγιό, με βάση τα όσα έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι για το πως ένα μαγιό μπορώ να είναι εύχρηστο, βολικό, άνετο και κομψό. 


Υπάρχουν ελληνικά μαγιό για όλα τα στιλ, τα γούστα και τους σωματότυπους, με πολλά σχέδια ή μονόχρωμα, ολόσωμα ή μπικίνι.
Λίγο πριν φύγεις για τις διακοπές σου, λοιπόν, διάλεξε και εσύ ένα ελληνικό μαγιό και κάνε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία.


1.     Μaa Boo: Μαγιό με κομψά σχέδια, ενδιαφέροντα κοψίματα και εξωτικά, πολύχρωμα patterns που δίνουν στιλ, και ένα πιο boho chic vibe.


 Αποτέλεσμα εικόνας για maa boo swimwear


2.   Lookseri: Ένα brand που θέλει να προβάλει το beach culture και να κάνει τα κορίτσια που φοράν τα μαγιό τους να είναι στιλάτα, και σαν γοργόνες.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Lookseri swimwear


3. Emmanuela Swimwear: Μαγιό σε χρωματιστά μοτίβα για μικρές και μεγάλες κυρίες.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Emmanuela Swimwear


4.  Stefania Frangista: Τα μαγιό της Στεφανίας έχουν διάφορα σχέδια, χρώματα και υφές, ενώ η συλλογή της καθε χρόνο είναι εμπνευσμένη και από μία διαφορετική περιοχή της Ελλάδας.


 Σχετική εικόνα


5. Madame Shou Shou: Γίνονται κάθε χρόνο ανάρπαστα λόγω της girly αισθητικής τους, αλλά και του ρομαντισμού που αποπνέουν.


 Αποτέλεσμα εικόνας για Madame Shou Shou Swimwear


6. V-Destination: Μαγιό με ξεχωριστά prints ή μονόχρωμα με έμπνευση από τη φυσή, τη μυθολογία και τα ταξίδια.


 Σχετική εικόνα









πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου