5 γρήγορες beauty κινήσεις για να διορθώσεις όλα τα απρόοπτα !


 
Υπάρχουν μερικές ημέρες που όλα πάνε στραβά και άλλες μέρες
που τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζω σχεδόν καθημερινά, μου φαίνονται βουνό. 


Σήμερα τα νύχια μου φαίνονται πιο κίτρινα από ποτέ, σήμερα χάλασε το φως στο μπάνιο και έβαλα ΠΟΛΥ περισσότερο ρουζ από ότι θα έπρεπε και τέλος σήμερα εντόπισα έναν λεκέ από αποσμητικό ΝΑΙ στο μαύρο μου μπλουζάκι. 


Επειδή όμως ξέρω πως δεν είμαι μόνη και συμπάσχεις είπα να φτιάξω έναν μικρό οδηγό με λύσεις σε τέτοια προβλήματα για να ηρεμήσω…
 

Αποτέλεσμα εικόνας για woman screaming

  1. Κίτρινα νύχια: Αποφάσισες να μην βάψεις τα νύχια σου και με το που τα ξέβαψες συνηδειτοποίησες πως είναι κίτρινα. Ανάμειξε σε ένα μπολ μαγειρική σόδα και οξιζενέ και τρίψε με το μείγμα τα νύχια σου. 
  2. Λεκέδες από αποσμητικό: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις λεκέδες από αποσμητικό στο αγαπημένο σου πουκάμισο. Χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι από πλαστικό ή από λάστιχο (υπάρχουν ειδικά σφουγγαράκια για ρούχα) και τρίψε με αυτό το λεκέ. Θα τον δεις να εξαφανίζετε στο λεπτό. 
  3. Πολύ ρουζ: Αν διαπιστώσεις ότι έχεις βάλει πολύ ρουζ, μην αρχίσεις να τρίβεις τα μάγουλά σου. Απλά πάρε τη βάση σου και άπλωσε λίγη πάνω από το ρουζ με ένα σφουγγαράκι. 
  4. Φρεσκοβαμμένα νύχια: Έβαψες τα νύχια σου και συνηδειτοποίησες πως δεν προλαβαίνεις να περιμένεις να στεγνώσουν; Ρίξε πάνω στο κάθε νύχι μία μικρή σταγονίτσα λάδι και είσαι έτοιμη. 
  5. Πολύ άρωμα: Αν έβαλες κατά λάθος πολύ άρωμα βγάλ’το φτιάχνοντας ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και ζεστό νερό. Τρίψε με αυτό την επιδερμίδα σου και άφησε το μείγμα να κάτσει για μερικά λεπτά. Ξέβγαλε με καθαρό νερό. 










πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου