Δες πως θα βάλεις στην θέση τους…τις φύτρες!

rihanna mov kragion fitres
Η σχέση με τις φύτρες των μαλλιών μας είναι μια σχέση αγάπης και μίσους.
 
Τις αγαπάμε γιατί είναι νεά μαλλιά αλλά τις μισούμε γιατί, μερικές ημέρες, απλά δεν κάθονται με τίποτα! Αν το έχεις πάθει, κυρίως με αυτές γύρω από το πρόσωπό σου, τότε καταλαβαίνεις τι εννοούμε! Υπάρχει ωστόσο τρόπος να τις τιθασεύσεις και να τις κάνεις να υποκύψουν στο styling που θέλεις αν κινηθείς σωστά.


 Δες παρακάτω πως…


fitres


Wet wet wet

 
Για να υπακούσουν οι φύτρες σου πρέπει να είναι πολύ βρεγμένες. Αυτό σημαίνει πως θα δώσεις την μάχη απευθείας μετά το μπάνιο ή θα τις βρέξεις πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε. Αν θέλεις απλά να τις βρέξεις, προτείνουμε να γεμίσεις ένα μπουκαλάκι με spray στόμια με νερό και να στοχεύσεις στα σημεία που πρέπει.



Heat heat heat

 
Τώρα, για να κάτσουν φρόνιμα οι φύτρες σου θα πρέπει να τις βάλεις στην θέση τους με το σεσουάρ. Με τα δάχτυλά σου ή με μια μικρή χτένα, κράτα τις προς την φορά που θέλεις να καθίσουν και στέγνωσέ τις ΕΝΤΕΛΩΣ. Προσοχή! Αν τις αφήσεις έστω και λίγο νωπές τότε εκείνες θα κάνουν το δικό τους. Είναι δείγμα αδυναμίας εκ μέρους σου, μην το κάνεις, να είσαι αυστηρή!



Brush brush brush

 
Τέλος, για να εξασφαλίσεις πως ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος θα επιστρατεύσεις μια παλιά σου οδοντόβουρτσα (ναι, ναι) και θα την ψεκάσεις με άφθονη λακ. Έπειτα, θα χτενίσεις με αυτήν τις φύτρες σου προς την κατεύθυνση που θέλεις και θα τελειώσεις με λίγο ακόμα σεσουάρ.



maxresdefault


Αν και μετά από όλα αυτά δεν συμμαζευτούν… απλά δέξου τις και αγάπησέ τις όπως είναι!











πηγη:boro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου