Υπάρχει ένας καλός τρόπος να ανεβάσεις τη διάθεση σου και αυτός βρίσκεται στο μανικιούρ!
 
 Αυτή την εποχή στο nail art κυριαρχούν παντού απολαυστικές αντιθέσεις, παιχνίδια με το χρώμα και εντυπωσιακά σχέδια. Τα λουκς είναι ό,τι πρέπει για να εμπνευστείς και για να ανεβάσεις τη διάθεση σου, καθώς τα παιχνιδιάρικα χρώματα φροντίζουν για αυτό. 


Ρίξε μια ματιά σε έξι δημοφιλή look και δοκίμασε και εσύ ένα χαρούμενο μανικιούρ!



 


DOUBLE OMBRE


Το διπλό όμπρε λουκ παίζει με τις καλοκαιρινές αποχρώσεις του πορτοκαλί και το τιρκουάζ. Το όμπρε έχει δομηθεί με δεξιοτεχνία, ενώ η αντίθεση ανάμεσα στα δυο χρώματα είναι τόσο απολαυστική, όσο και εντυπωσιακή. Το στυλ είναι ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες, όμως θα αναδεικνύεται καλύτερα στις μεσαίες.


 


MINIMAL GREY


Το μίνιμαλ γκρι είναι ένα λουκ που έχει δομηθεί σύμφωνα με τη λογική της συμμετρίας. Το στυλ παίζει με τις κρύες αποχρώσεις του μαύρου, γκριζ και λευκού, ενώ τα σχέδια είναι τοποθετημένα σε σχηματισμό ζιγκ-ζαγκ πάνω στα χέρια. Το λουκ είναι τέλειο για όσες αγαπάνε τα κουλ σχέδια και την άποψη του μίνιμαλ.


 


HALF MOON GOLD


Το στυλ μισοφέγγαρο παίζει με την αντίθεση ανάμεσα στις αποχρώσεις. Το στυλ μισοφέγγαρο κυριαρχεί στη βάση του νυχιού, ενώ το απολαυστικό πετρόλ στολίζει το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού. Η λεπτομέρεια βρίσκεται στις άκρες, οι οποίες φέρουν τη λαμπερή απόχρωση του χρυσού. Η αντίθεση ανάμεσα στα χρώματα υπερισχύει και έτσι το συνολικό λουκ είναι ανατρεπτικό.


 


PINK VIBES


Το στυλ διαθέτει ήπιο χαρακτήρα και ταιριάζει τέλεια με την εποχή της άνοιξης. Η απαλή ροζ απόχρωση απλώνεται πάνω στα νύχια και είναι σε ματ υφή. Αυτό που απογειώνει το στυλ και του δίνει άποψη είναι οι άκρες, αφού κάθε άκρη φέρει μια διαφορετική, μεταλλική απόχρωση. Το λουκ είναι καινοτόμο, παιχνιδιάρικο και άκρως θηλυκό.


 


ONLY GLITTER


Γκλίτερ παντού! Το αγαπημένο γκλίτερ είναι πάντα στις τάσεις, αφού το παιχνιδιάρικο ύφος τους ανατρέπει πάντα τα συνηθισμένα μανικιούρ και έτσι εμείς οι γυναίκες, δεν το βαριόμαστε ποτέ. Τα μακριά νύχια φέρουν το λαμπερό γκλίτερ, το οποίο κινείται στις αποχρώσεις του χάλκινου.


 


MARBLE PINK


Η τεχνική marble είναι απλή, όμορφη και ανοιξιάτικη. Το στυλ μπορεί να συνδυαστεί με ένα σωρό χρώματα, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο λουκ παιζει με τις αποχρώσεις του ροζ, με την ανοιχτή να είναι η βάση και την φούξια να αναμειγνύεται με το λευκό και το σομόν.










πηγη:myextension