Κόψε μόνη σου αφέλειες σε 3 βήματα (video)

 kopsimo afeleies cover melaxrini

Οι αφέλειες είναι πολύ όμορφες και μπορούν να σου δώσουν τύπο και στιλ χωρίς καθόλου κόπο αλλά είναι δέσμευση.
 
 Αφενός, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν τις κόψεις γιατί μετά το ψαλίδι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να μακρύνουν. Αφετέρου, αν τις αγαπάς και θέλεις να τις κρατήσεις, πρέπει να επισκέπτεσαι συχνά το κομμωτήριο για τριμαρίσματα δεδομένου ότι θέλεις να βλέπεις…


 Φυσικά αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο πρόγραμμα, το πορτοφόλι και τελικά την όρασή σου γιατί δεν έχουμε πάντα χρόνο και χρήμα για συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο. Αυτό σκέφτηκε και η vlogger Camila Bravo και μοιράστηκε μαζί μας στον λογαριασμό της στο Instagram τον τρόπο με τον οποίο κόβει τις αφέλειές της εδώ και χρόνια! 


Δες το video και θα σου εξηγήσουμε…


 

 Όπως είδες είναι πολύ πολύ απλό! Απλά βρέχεις τις αφέλειες, τις στρίβεις και κόβεις ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Πρέπει να κόψεις πιο κάτω από εκεί που θες να πέφτουν οι αφέλειές σου και αν έχεις σγουρά μαλλιά να κόψεις ακόμα πιο κάτω. Όταν τα μαλλιά στεγνώνουν συρρικνώνονται και δεν θέλεις να κόψεις παραπάνω από όσο πρέπει. Η Camila στο συγκεκριμένο βίντεο έκοψε μακριές αφέλειες αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνική και τα tips της και για πιο κοντά looks. 


Και να θυμάσαι: Ξεκίνα δειλά, κόβοντας λίγο και επαναλαμβάνοντας αν χρειάζεται.









πηγη:boro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου