Έξυπνα tips για πυκνές, δυνατές βλεφαρίδες!

Piknes Vlefarides2

Οι όμορφες πυκνές και δυνατές 

βλεφαρίδες είναι αλήθεια πως πάντα συντελούν

 σε ένα υπέροχο σαγηνευτικό βλέμμα.



Τις περισσότερες φορές όμως η μάσκαρα δεν 

είναι αρκετή ώστε να μπορείς να πετύχεις αυτό

 το αποτέλεσμα. Γι’αυτό τον λόγο χρειάζονται

 φροντίδα απο μέσα έτσι ώστε να θρέψουν και 

να δείχνουν πιο πυκνές και δυνατές. Αυτά τα 

έξυπνα tips θα σε βοηθήσουν χωρίς ιδιαίτερη 

προσπάθεια.



1.Απλωσε συστηματικά καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο το οποίο λειτουργεί πλήρως ευεργετικά για τις βλεφαρίδες και τις θρέφη σε βάθος. Είναι πολύ εύκολο να το βρείς υπάρχει σε όλα τα φαρμακεία. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και σαν ντεμακιγιάζ ματιών.


2.Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, τα οποία έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με αποτέλεσμα να αποτρέπουν την τριχόπτωση. Εφάρμοσε κομπρέσες με πράσινο τσάι στις βλεφαρίδες σου για όσο περισσότερη ώρα μπορείς.


3.Αφαίρεσε προσεκτικά το make-up σου με απαλές κινήσεις. Καλό θα είναι να χρησιμοποιείς ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ που να περιέχουν και θρεπτικά έλαια.


4.Ανανέωσε την μάσκαρα σου, μην την κρατάς πάνω απο 5 μήνες διότι η μάσκαρα παίρνει αέρα και καταστρέφεται η ρευστότητα της με αποτέλεσμα να χαλάει και να γίνεται πηχτή, μια τέτοια μάσκαρα όμως μπορεί να βλάψει τις βλεφαρίδες σου.


5.Κάνε σωστή διατροφή, είναι γνωστό οτι η έλλειψη βιταμινών μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δέρμα, στα μαλλιά αλλα και στις βλεφαρίδες. Μια πλούσια διατροφή με βιταμίνες όπως φρούτα και λαχανικά,  μπορεί να αποβεί ευεργετική για τις βλεφαρίδες σου και όχι μόνο.






πηγη:likequeen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου