Style icons με μικρό μπούστο & Style Tips για μικρό μπούστο!

Style icons mikro mpousto2
 
 Σήμερα έχω να σας πω για διασημότητες με μικρό μπούστο – αλλά με άφθονο στυλ – και όσα χρειάζεται να διαθέτει η γκαρνταρόμπα σας αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία.
 

Αν το μικρό στήθος είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίζετε ως αρνητικό.

 
Το πρώτο supermodel η Twiggy επιβλήθηκε σαν style icon με τις μίνι φούστες σε Α γραμμή, τα χρωματιστά top και την ιδιότυπη ομορφιά της. Κανείς ποτέ δεν ασχολήθηκε με το μικρό της στήθος. Τα μίνι φορέματα ήταν σαν να φτιάχτηκαν για αυτήν. Έπειτα, η όμορφη μελαχρινή Audrey Hepburn επινόησε το δικό της προσωπικό στυλ με το ίσιο μαύρο παντελόνι, το μαύρο πουλόβερ και τις μπαλαρίνες. Στα ατού της ο λαιμός της και οι ώμοι της, τα οποία πρόβαλλε με κάθε τρόπο. Η Kate Moss αποτελεί ζωντανή απόδειξη του sexy ανδρόγυνου στυλ. Η rock n” roll προσέγγιση των πραγμάτων από πλευράς της, την καθιστά αυτομάτως μοναδική – ό,τι κι αν κάνει. Η Cara Delevingne ένα ακόμη μοντέλο με αγορίστικη κορμοστασιά. Δείχνει εκπληκτική φορώντας statement t-shirts και μεταλλικά sexy κομμάτια. Η Keira Knightley και η αγορίστικη σιλουέτα της κάθε άλλο παρά εμπόδιο στάθηκε στην καθιέρωση της σαν μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο του θεάματος.

 
Τώρα σχετικά με το πως μπορεί να δείξει το στήθος σας πιο πλούσιο, υπάρχουν μερικά εύκολα κόλπα που όλες μπορείτε να δοκιμάσετε:

  Style icons mikro mpousto3
 

1. Σουτιέν

 
Τα push up σουτιέν, βοηθούν στην ανόρθωση και σε ένα πιο πλούσιο στήθος. Δείχνουν καλύτερα κάτω από top και πουλόβερ.
Τα μπαλκονέ σουτιέν, ενισχύουν την φυσική καμπύλη του στήθους δείχνοντάς το πιο πλούσιο. Δείχνουν καταπληκτικά με top που διαθέτουν χαμηλό κόψιμο.
Αν λοιπόν μέχρι πρότινος θεωρούσατε πως είναι δύσκολη η επιλογή σουτιέν στις γυναίκες με μικρό στήθος μόλις αντιληφθήκατε πως δεν ισχύει. 
 
  Style icons mikro mpousto4
 

2. Τα κομμάτια που σας κολακεύουν

 
Φορέματα και top με βολάν ή με έντονα μοτίβα.
Προτιμήστε να ντύνετε με έντονα χρώματα την περιοχή αυτή.
Οι οριζόντιες ρίγες δημιουργούν καμπύλες.
Δεν πρέπει να φοβάστε τα κομμάτια με βαθιά, αιχμηρά V, ίσα-ίσα που κολακεύουν μάλιστα.
Τα ρούχα με μαξιμαλιστικές λεπτομέρειες στην περιοχή της μέσης, επίσης δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου στήθους και γενικότερα μιας πιο καμπυλόγραμμης σιλουέτας.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις φαρδιές ζώνες.
Όσο για το κάτω μισό του σώματος αποφύγετε τους έντονους όγκους, κάτι τέτοιο θα δώσει έμφαση στην έλλειψη του πάνω μέρους του σώματος.
Φορέστε αξεσουάρ που θα δείξουν πιο γεμάτη την περιοχή, όπως μακριά κολιέ και αλυσίδες.

  Style icons mikro mpousto5
 

3. Μαγιό

 
Strapless, μπουστάκια και όσα δένουν γύρω από το λαιμό.
Αποφεύγετε να φοράτε οτιδήποτε διαθέτει αυστηρή δομή γύρω από την περιοχή του στήθους και θα χρειαστεί να γεμίσει » από κάτι» που δεν υπάρχει. 

  Style icons mikro mpousto6
 

Extra Tip: Δεν χρειάζεται να καταβάλετε προσπάθεια προκειμένου να δείξει μεγαλύτερο. Εκείνο που έχει σημασία είναι να το αναδείξετε με τις σωστές επιλογές και η σιλουέτα να δείξει ισορροπημένη.






πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου