Tα trends στα μαλλιά για αυτή την χρονιά!

Trends malia2
 
 Το 2017 ήρθε απελευθερώνοντας τους κανόνες της μόδας.
 


Το στυλ γίνεται πιο φυσικό, πιο προσωπικό αναδεικνύοντας την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας και τολμώντας χρώματα και ύφη με μεγάλη άνεση. Οι μπούκλες αφήνονται ανέμελες και τα χρώματα μπορούν να είναι τα πιο απίθανα.

  Trends malia3
 

Ακόμα πιο φωτεινά μαλλιά. Είτε πρόκειται για ξανθιές, καστανές ακόμα και μελαχρινές, όλες φέτος θα θέλουν δόσεις λάμψης στα μαλλιά τους. Ακόμα και στα πολύ ξανθά μαλλιά η τάση είναι λευκές ανταύγειες για έξτρα λάμψη.

  Trends malia4
 

Μπούκλες. Μπούκλες. Μπούκλες. Για να πετύχουμε τις μπούκλες μας θα ψάξουμε στο πατρικό μας για τα ρόλευ της μαμάς μας. Τα καλύτερα είναι αυτά τα μαλακά με το σφουγγάρι που μας επιτρέπουν να τα φοράμε κι όλη τη νύχτα στον ύπνο μας. Αν δεν τα βρείτε διαλέξτε όποια στην αγορά σας βολεύουν περισσότερο.

  Trends malia5
 

Στη νέα χρονιά το χρώμα γίνεται πρωταγωνιστής. Όλο και περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τις bold εμφανίσεις επιλέγοντας ένα χρώμα έξω από τα συνηθισμένα. Γιαυτό και η LOréal Paris λανσάρει τον Ιανουάριο μια ημιμόνιμη βαφή που φεύγει με τα λουσίματα κι έχει χρώματα από το ροζ στο μπλε και φυσικά και το πράσινο που είναι το χρώμα της Pantone για φέτος.

  Trends malia6
 

Η μόδα θέλει φέτος έξτρα λαμπερά μαλλιά γιαυτό μην ξεχνάτε τα προϊόντα για λάμψη.






πηγη:jenny