Η μαγική μάσκα ασπιρίνης κατά της ακμής!

Αspirini2

Η ακμή δεν είναι κάτι απλό. Μπορεί να δημιουργήσει πολλά
 

ψυχολογικά προβλήματα στα κορίτσια και τα αγόρια που παλεύουν μαζί της.
Αισθήματα άγχους, απομόνωση και κατάθλιψη απειλούν πολύ συχνά ανθρώπους με ακμή κυρίως στα εφηβικά χρόνια .


Με αυτή τη σούπερ μάσκα κατά της ακμής θα δείτε τα αποτελέσματα στο δέρμα σας που θα δείχνει πιο καθαρό και πιο λαμπερό από ποτέ. Η μάσκα ασπιρίνη για την ακμή είναι και αντιγηραντική. Tην ετοιμάζεις σε περίπου 2 λεπτά την φοράς 15 λεπτά και βλέπεις αμέσως αποτέλεσμα. Αν είστε αλλεργικές στην ασπιρίνη καλύτερα να μην την δοκιμάσετε.


Τι θα χρειαστείτε:


  • 5-7 χάπια ασπιρίνης
  • Αποσταγμένο νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού Μέλι
  • Οφέλη από τα Συστατικά:
  • Ασπιρίνη -Είναι αντι-φλεγμονώδης έτσι θα μειώσει αμέσως την ερυθρότητα. Περιέχει σαλικυλικό οξύ που είναι ένα από τα συνηθέστερα συστατικά στα προϊόντα ακμής καθώς καθαρίζει πόρους και κάνει απολέπιση του δέρματος
  • Μέλι – Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του ωφελούν τα δέρματα με τάση στην ακμή .Είναι επίσης φυσικό ενυδατικό συστατικό, ώστε να ασφαλίσει στην απαραίτητη υγρασία για να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.
 
 
Οδηγίες:


Σε μια κούπα, ρίχνουμε τις ασπιρίνες και το αποσταγμένο νερό . Δημιουργούμε μια πάστα.
Βάζουμε κι ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ώστε η μάσκα να μην ξηράνει το δέρμα. Θα μπορούσατε επίσης αντί για το μέλι να προσθέσετε ελαιόλαδο, αν το δέρμα σας είναι ξηρό ή ερεθισμένο μετά.


Πώς να τη χρησιμοποιήσετε:


Απλώστε στο πρόσωπο, το σαγόνι, το στήθος, την πλάτη – σε οποιαδήποτε περιοχή είναι επιρρεπής σε ακμή. Αφήστε το για 7-15 λεπτά. Χρησιμοποιήστε την έως και δύο φορές την εβδομάδα.


* Θα παρατηρήσετε μια άμεση λάμψη στο δέρμα τη στιγμή που θα ξεπλύνετε τη μάσκα. Το δέρμα θα είναι μαλακό και φωτεινό. Τα σπυράκια θα μειωθούν από την πρώτη χρήση!





πηγη:marymary