Φόρα κόκκινη σκιά με τον πιο sexy τρόπο

kokkini skia tom pecheux alberta ferretti

Η κόκκινη σκιά μας τρομάζει. Όχι, δεν είναι τρομακτική, απλά δεν ξέρουμε πως στο καλό θα την φορέσουμε
 

χωρίς να μοιάζουμε να έχουμε στερητικό σύνδρομο ή επιπεφυκίτιδα. 


Ευτυχώς ήρθε ο master Tom Pecheuxνα μας ανοίξει τα μάτια σχεδόν στην κυριολεξία και να μας πει πως δημιούργησε αυτό το απίθανε look για την πασαρέλα της Alberta ferretti!


kokkini skia tom pecheux alberta ferretti2 runway


Σύμφωνα με τον Τom, το μυστικό είναι το πολύ μαύρο! Αφού έβαλε μαύρο μολύβι και σκιά γύρω από όλο το μάτι και δημιούργησε ένα τέλειο μαύρο smoky, ο master Pecheux έβαλε κόκκινη σκιά μόνο στο κέντρο του βλεφάρου. Προσέθεσε λίγη χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνίαγια λάμψη και γιατί …”η κυρία Ferretti θέλει πάντα λίγο glam και δεν έβαλε καθόλου μάσκαρα.


kokkini skia tom pecheux alberta ferretti runway


“Το πολύ κόκκινο είναι σχεδόν επικίνδυνο στο μακιγιάζ. Με αυτόν τον τρόπο, το χρώμα φαίνεται μόνο όταν ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου ή όταν γυρίζεις το κεφάλι και το βλέμμα σου κι έτσι είναι μια έκπληξη κάθε φορά” είπε ο ίδιος για το look και προσέθεσε: “Χρειάζεται προσοχή μόνο στο δέρμα.


kokkini skia tom pecheux alberta ferretti gigi hadid


Τα πολύ ματ και βαριά μεικάπ όπως και το πολύ contouring θα επιβαρύνουν το αποτέλεσμα. Αυτό το μακιγιάζ χρειάζεται απλά λαμπερό, αψεγάδιαστο δέρμα. Αν έχεις αυτό μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις στα μάτια σου”… και πόσο δίκιο έχει! Τώρα λοιπόν που το ΣΚ είναι εδώ, θα δοκιμάσουμε την κόκκινη σκιά επιτέλους! 
Εσύ;








πηγη:tlife