Όλα τα είδη των selfies που πρέπει να γνωρίζεις!

selfies

Έχεις διαβάσει πολλά για τις μόδες στις selfies, ωστόσο είσαι σίγουρη για το πόσες τελικά υπάρχουν, αλλά κυρίως ποιες αξίζουν την προσοχή σου;
 

 Ναι, τα top είδη από selfies που θα συναντήσεις στο Instagram αυτή τη στιγμή είναι 8 και τις έχουν δοκιμάσει, ή ξεκινήσει, οι celebrities. 


Μπορείς να τις τσεκάρεις όλες, μέχρι να βρεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα: 


1- Duck Face: Ένα από τα πρώτα hit στις selfies, τα χειλάκια που "πιέζονται" ελαφριά, για να δείχνουν πιο ζουμερά, εξακολουθούν να κολακεύουν τα γυναικεία πρόσωπα.


2- Fish Gape: Αγαπημένη των celebrities, καθώς μάλιστα είναι μια πόζα που ξεπήδησε από τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά μόδας και τις εκφράσεις των μοντέλων. Προσπάθησε να αφήσεις λίγο ανοιχτά τα χειλάκια για να την πετύχεις, αν φαίνεται και λίγο ...δόντι, ακόμα καλύτερα.


3- Kissy Face: Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις εδώ, απλά στέλνεις "φιλάκι".


4-Brow to Strong Face: Η αγαπημένη πόζα της Kylie Jenner, απατεί ανασηκωμένο το ένα φρύδι, έντονο βλέμμα και ελαφρύ fish gape.


5-Model Pout: Μια πιο cool εκδοχή του duck face και του kissy face, που βγάζει λίγο διάθεση για φλερτ.


6- Smize: Sexy χωρίς να προσπαθείς, είναι αυτή η selfie, με το στοματάκι να σκάει ένα μικρό χαμογελάκι, που στην εξασφαλίζει. Η Demi Lovato ξέρει πώς να το κάνει σωστά.


7- Squinch ("βλεφάρισμα"): Αυτή η selfie έχει να κάνει με τα μάτια. Πόζαρε προσπαθώντας τα μάτια σου να δείχνουν σαν να πέφτει ο ήλιoς πάνω τους.


8-Sparrow Face: Η selfie που δίνει έμφαση σε μάτια και χείλη, και επιβάλλει να ανοίξεις τα μάτια σου όσο μπορείς, σαν να δείχνεις έκπληκτη.







πηγη:tlife