Τα χρώματα- τάσεις της Άνοιξης για τα μαλλιά σου!

χρώματα + μαλλιά

Η άνοιξη φέρνει την αναγέννηση της φύσης, και την ανανέωση στα looks σου.


Εκτός από τα κομμάτια που θα βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου, αλλά και τα παπούτσια που θα φορέσεις, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις και μια καινούργια απόχρωση για τα μαλλιά σου.


Ίσως είναι η ευκαιρία τώρα, να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι καινούργιο και οι τάσεις στις βαφές των μαλλιών έχουν να σου κάνουν πολλές προτάσεις για τη φετινή άνοιξη: από τα «στιβαρά» ξανθά, τις ανταύγειες στο χρώμα της φράουλας, το πλατινέ μέχρι το βαθύ σκούρο (σοκολατί) και τα «φυσικά», διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!


Πάμε να δούμε αναλυτικά, πως μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου αυτή την άνοιξη:


1- Baby Blonde: Δοκίμασε ανταύγειες με balayage ένα τόνο πιο ανοιχτές από το φυσικό σου χρώμα.


baby blonde


2- Rose Gold: Μπήκε δυναμικά στις ζωές- και τα μαλλιά μας- το 2016, αλλά φαίνεται πώς ήρθε για να μείνει και είναι ιδανικό για άνοιξη. Ταιριάζει πολύ σε ξανθά μαλλιά, αλλά δεν είναι απαγορευτικό και για μαλλιά σε πιο σκούρα χρώματα.


rose-gold


3- Ζεστό ξανθό (buttery blonde): O ήλιος λάμπει, ο καιρός ζεσταίνει, τα μαλλιά γίνονται πιο "ζεστά" και αρχίζουν να δείχνουν πιο φυσικά. Η απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ιδίως τις πιο σκουρόχρωμες.


buttery blonde


4- Conrouring: Από το μακιγιάζ στα μαλλιά, είναι η τεχνική που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και είναι τάση.


contouring


5- Βαθύ σοκολατί:Αν και σκούρο, φεύγει από τον χειμώνα και έρχεται στην άνοιξη για να γίνει πιο λαμπερό και να αναδείξει την απόχρωση της επιδερμίδας σου.


bella


6- Strawberry blonde: Δεν είναι ακριβώς κόκκινο ούτε rose gold, αλλά μια ενδιάμεση εκδοχή που ταιριάζει πολύ σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.


strawberry


7- Πλατινέ: Μια δυνατή επιλογή που πραγματικά θα σε μεταμορφώσει. Οι εκδοχές πολλές: από το icy white (του πάγου), το "σαμπανιζέ", το πλατινέ ξανθό, και το ασημένιο, θα πρέπει να βρεις ποια σου ταιριάζει.


platine 






πηγη:protothema


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου