Oι beauty συνήθειες 5 πανέμορφων star!!

1

Οι υπέροχες star του Hollywood που θαυμάζουμε για την ομορφιά τους δεν έγιναν τυχαία beauty icons.
 

Έχουν πολύ συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο περιποιούνται τον εαυτό τους είναι επιμελείς και… κρύβουν μυστικά. Μυστικά ομορφιάς που έγιναν beauty συνήθειες και εμείς τις μάθαμε για να σου τις μεταφέρουμε. 


Διάβασε παρακάτω τις beauty συνήθειες των Kate Moss, Blake Lively, Candice Swanepoel, Jennifer Lopez και Lauren Conrad και αντίγραψέ τις όλες, μπορείς!


1 


 Kate Moss


Κάνει λεμφικό μασάζ στον εαυτό της με το λάδι προσώπου της . Το αποτέλεσμα μοιάζει με φυσικό lifting και κάπως έτσι εξηγούνται όλα…


2


Blake Lively


Βάζει μαγιονέζα (ναι μαγιονέζα) στις άκρες των μαλλιών της πριν το λούσιμο ώστε να τις προστατεύσει. Επειδή το έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές όχι, δεν μυρίζει!


3


Candice Swanepoel


Το μοντέλο ξεκινά την μέρα της πλένοντας το πρόσωπό της με πολύ, ΠΟΛΥ κρύο νερό ώστε να φύγουν τα πρωινά πρηξίματα. Αντέχεις;


4


Jennifer Lopez


Η JLo δεν ξεκινά το μακιγιάζ της ΠΟΤΕ αν πρώτα δεν έχει πλύνει το πρόσωπό της και δεν έχει ενυδατώσει το δέρμα της με μια πλούσια κρέμα. Ναι και όταν βρίσκεται έξω πλένεται και ξεκινά από την αρχή.


5


Lauren Conrad


Παίρνει «άδεια» από το styling! Για μερικές ημέρες κάθε μήνα δεν κάνει τίποτα στα μαλλιά της (σεσουάρ, ψαλίδι, κρεπάρισμα, κλπ) ώστε να τα αφήσει να ξεκουραστούν από τα εργαλεία και τα προϊόντα… δεν είναι τυχαία ένα από τα hair icons μας!






πηγη:cosmopolitan