Δείτε 9 street fashion υπέροχες ιδέες, για να ξεχωρίσετε με το στυλ σας!

flevarhsmodakolazfotor

Μήπως τον τελευταίο καιρό νιώθεις λίγο τελματωμένη στιλιστικά;
 

 Νιώθεις πως δεν μπορείς να σκεφτείς ιδέες για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό και φρέσκο στιλ; Don’t worry! 


Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε μερικές υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείς και να αποκτήσεις και πάλι το στιλ των ονείρων σου.


#Οτιδήποτε σε baggy και fluffy είναι φέτος τρεντ! Φουσκωτά μπουφάν, φαρδιά ρούχα, μεγάλα μανίκια, άνετα πουλόβερ είναι μερικά από αυτά που επιτρέπονται να υπάρχουν στη ντουλάπα σου φέτος.


january-outfits-1


#Δεν έχεις τι να βάλεις μέσα από το πουλόβερ σου; Πάρε το πουκάμισο του συζύγου-φίλου και θα έχεις υιοθετήσει ένα από τα πιο hot trends της σεζόν.


january-outfits-6


#Συνδύασε τα ασυνδύαστα απλά προσπάθησε να κινηθείς σε μια συγγενεική χρωματική παλέτα. Η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας τολμά να συνδυάσει πλισέ φούστα, με πουά πουλοβεράκι και over-the-ankle μποτίνια και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.


january-outfits-10


#Μην υποτιμάς τη δύναμη της μίνιμαλ μόδας! Ένα ζυβάγκο, ένα απλό skinny τζιν, μποτάκια και μια απλή, λιτή και απέριττη γούνα είναι όλα όσα χρειάζεσαι.


january-outfits-11


#Το καρό δεν το βαριόμαστε ποτέ. Ακόμα και φέτος θα το βρεις σε διάφορα σχέδια που εντυπωσιάζουν και προσθέτουν στιλ χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις εσύ παραπάνω.


january-outfits-16


#Ψέματα δεν θα σου πούμε! Τα statement κομμάτια είναι σημαντική υπόθεση αν θες να έχεις μοναδικό και υπέροχο στιλ. Επικεντρώσου, λοιπόν, σε ένα statement κομμάτι που θα φοράς συχνά, όπως κάνει η γυναίκα της φωτογραφίας που επιλέγει ένα ιδιαίτερο μπουφάν αλλά και εκκεντρικά μποτάκια.


january-outfits-18


#Φέτος είναι η χρονιά της γούνας…θα το έχεις καταλάβει. Απόκτησε τη δική σου τώρα στις εκπτώσεις και μην φοβάσαι! Αυτό το τρεντ θα συνεχιστεί και του χρόνου.


january-outfits-21


#Σε πολλές οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων και σε παπουτσάδικα θα βρεις μποτάκια σαν αυτά της φωτογραφίας που είναι πολύ πολύ της μόδας και θα είναι ακόμα περισσότερο του χρόνου. Όσο πανκ και να είναι αγόρασέ τα θα δώσουν εκπληκτικό στιλ στην εμφάνισή σου.


january-outfits-30


#Έχεις καμιά καμπάνα που σου κόντυνε με το πλύσιμο ή με τα χρόνια; Τώρα είναι η εποχή που πρέπει αν τη φορέσεις καθώς οι καμπάνες και τα παντελόνια που είναι λίγο πάνω από τον αστράγαλο είναι σούπερ must.


january-outifts-31








πηγη:faysbook